Referentni objekti

Stvoreno za umjetnost

Arhitektura je umjetnost sama po sebi. Umjetnost u službi kulturnih institucija ispunjava dvostruku zadaću. Ostavlja mjesta drugim umjetnostima i sama bi trebala biti uvjerljiva kao građevina. Spektakularne primjere ovog arhitektonskog stila možete pronaći ovdje.

Malo, ali lijepo

Mali stan? Nema problema! Čak i u samo nekoliko kvadratnih metara možete udobno živjeti bez kompromisa u kvaliteti i dizajnu.

Odabir Geberit referenci na temu “Malo, ali lijepo“ prati novi trend: mikro stanovi. Jer mali životni prostor i dobar dizajn se ne isključuju. Baš suprotno.

Arhitektonske delicije s Geberit sastojcima

Širom svijeta Geberit proizvodi i rješenja mogu se pronaći u zgradama svih vrsta. Na ovoj stranici pronaći ćete prikaz nekih od najzanimljivijih objekata.

Krovna odvodnja Na vrhu

Odabir Geberit referentnih objekata na temu “Na vrhu“ sastavljen u nastavku nudi pogled iz ptičje perspektive u pravom smislu riječi: usredotočen je na krovove zanimljivih zgrada diljem svijeta. Raznolikost različitih krovnih konstrukcija teško da može biti veća. Pa ipak, svi predstavljeni objekti imaju nešto zajedničko: zahtijevaju pouzdan i učinkovit sustav krovne odvodnje koji arhitekturi omogućuje maksimalnu slobodu dizajna. Geberit Pluvia sustav odvodnje s podtlakom koji štedi prostor nudi idealno rješenje za to.