Referentni objekti

Diljem svijeta Geberit proizvodi i rješenja koriste se u zgradama svih vrsta. Na ovoj stranici pronaći ćete izbor najzanimljivijih referentnih objekata.

U novom sjaju

Obnova povijesnih građevina zahtijeva veliku dozu znanja, osjetljivosti i kreativnosti. Cilj je sačuvati povijesni sadržaj i karakter zgrada bez žrtvovanja kvalitete i udobnosti.

U nastavku ćete pronaći uspješne primjere ovog arhitektonskog izazova. Deniz Alkan, stručnjak za obnovu povijesnih zgrada, također će pružiti uvid u umijeće obnove.

Održiva gradnja

Više od trećine globalnih emisija CO2 može se pripisati građevinskoj industriji i održavanju zgrada. Poluga za smanjenje onečišćenja okoliša ovdje je posebno velika. Stoga ne čudi što postoji poziv za održive proizvode i rješenja. Ali što znači “održivo“? Ovdje vam pomažu certifikati za održivu gradnju. U nastavku ćete pronaći najvažnije standarde i referentne primjere.

Stvoreno za umjetnost

Arhitektura je umjetnost sama po sebi. Umjetnost u službi kulturnih institucija ispunjava dvostruku zadaću. Ostavlja mjesta drugim umjetnostima i sama bi trebala biti uvjerljiva kao građevina. Spektakularne primjere ovog arhitektonskog stila možete pronaći ovdje.

Malo, ali lijepo

Mali stan? Nema problema! Čak i u samo nekoliko kvadratnih metara možete udobno živjeti bez kompromisa u kvaliteti i dizajnu.

Odabir Geberit referenci na temu “Malo, ali lijepo“ prati novi trend: mikro stanovi. Jer mali životni prostor i dobar dizajn se ne isključuju. Baš suprotno.

Arhitektonske delicije s Geberit sastojcima

Širom svijeta Geberit proizvodi i rješenja mogu se pronaći u zgradama svih vrsta. Na ovoj stranici pronaći ćete prikaz nekih od najzanimljivijih objekata.

Krovna odvodnjaNa vrhu

Odabir Geberit referentnih objekata na temu “Na vrhu“ sastavljen u nastavku nudi pogled iz ptičje perspektive u pravom smislu riječi: usredotočen je na krovove zanimljivih zgrada diljem svijeta. Raznolikost različitih krovnih konstrukcija teško da može biti veća. Pa ipak, svi predstavljeni objekti imaju nešto zajedničko: zahtijevaju pouzdan i učinkovit sustav krovne odvodnje koji arhitekturi omogućuje maksimalnu slobodu dizajna. Geberit Pluvia sustav odvodnje s podtlakom koji štedi prostor nudi idealno rješenje za to.