Ideje za dizajn malih kupaonica

U sklopu kampanje dizajna kupaonice Geberit 6x6, šest europskih arhitekata dizajniralo je kupaonice veličine 6 m². Njihove ideje o dizajnu predstavljaju pravi vodič s uputama.

Manje je više

Manje je više

U kupaonici od 6 kvadratnih metara treba osjetiti mir i spokoj (© Bjerg Arkitektur)

Javnost je na kraju izabrala dizajn danske arhitektonske tvrtke Bjerg kao pobjednika natječaja. Uravnotežen dizajn i količina prostora za pohranu bili su posebno impresivni. Ideja koja stoji iza “Serenityja“ jednostavno je privlačno iskustvo za osjetila unutar kupaonice. Kontinuirane površine, puno neupadljivog prostora za pohranu, topli tonovi drva i zemljane boje čine dobar početak i kraj dana u opuštajućem okruženju.

“Vječni dizajn unosi smirenost i ravnotežu u dnevni ritual kupaonice,” kaže Carsten Wraae Jensen, voditelj projekta i arhitekt u Bjerg Arkitektur. “Izazov je fokusirati se više na jednu stvar. Manje je više.“ (Pročitajte intervju)

Pregled dizajna za kupaonice od 6 m²

Proizvodi za kupaonice s funkcionalnim dizajnom

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje