Geberit BambiniKupaonice prilagođene djeci s faktorom zabave

Sanitarna oprema za vrtiće i škole

Djeca se igraju kod elementa za igru i pranje Geberit Bambini

Djeca otkrivaju svijet kroz igru. Prilikom projektiranja sanitarnih prostora za djecu npr. u jaslicama, dječjim vrtićima i školama ključni su faktori higijena, lakoća čišćenja i sigurnost. Kupaonica pogodna za djecu može poticati razigran pristup učenju o osobnom zdravlju i higijeni.

Linija kupaonske opreme Geberit Bambini nudi WC školjke za djecu, umivaonike za djecu i ostale proizvode koji su posebno prilagođeni potrebama mlađim uzrastima te i djeci starijih uzrasta do 14. godine. Koncept boja stvara razigranu, ali bezvremensku atmosferu u sanitarnim prostorima. Zahvaljujući svojim proizvodima koji omogućavaju lako čišćenje, ova serija također ispunjava zahtjeve osoblja i omogućuje jednostavno čišćenje.

Geberit Bambini - pregled asortimana

Zašto se odlučiti za Geberit Bambini?

Savršena visina

WC školjke i ostala oprema prikladna je za različite dobne skupine

Faktor zabave uz učenje

Mogućnost eksperimentiranja s funkcijama kao što su pregradni umivaonik i tobogani

Jednostavno čišćenje

Zatvorena WC školjka Rimfree bez unutarnjeg ruba školjke

Instalacija bez spojeva

Provjeren postupak ugradnje s Geberitovim montažnim elementima i priključcima

WC školjka prilagođena djeciza vrtiće i predškolske ustanove

WC školjke na pravoj visini i s odgovarajućom opremom pružaju podršku djeci pri učenju uporabe WC školjke. WC školjke Rimfree® bez ruba za ispiranje dostupne su u trima različitim visinama: 24, 30 i 35 cm.

Konzolna WC školjka može se postaviti na visinu od 35 cm, prikladnu za djecu. To znači je pod ispod WC školjke jednostavno očistiti. Dvije podne WC školjke za malu djecu i djecu do predškolske dobi ugrađene su u ravnini sa zidom. Nadalje, površina WC školjke može se očistiti brzim brisanjem zahvaljujući zatvorenoj izvedbi.

WC školjke mogu se kombinirati s WC sjedalom s ručkama na poklopcu ili WC sjedalom bez poklopca s rukohvatima. Za najmanju sanitarnu keramiku dostupno je WC sjedalo bez poklopca u obliku kahlice. Sva naša WC sjedala jednostavno se čiste, higijenska su i ergonomski dizajnirana.

Element za igru i pranjeza djecu svih uzrasta

Element za igru i pranje Geberit Bambini

Djeca se vole igrati vodom! Posebni umivaonici od svestranog, izdržljivog materijala čvrste površine zaigrano bude dječju ljubav prema vodi. Uz niski umivaonik okruglih oblika prilagođen djeci lakše je i zabavnije podučavati mališane o higijeni.

Moguća je ugradnja dječjih umivaonika na visinama od 45 do 60 cm koje su prilagođene djeci. Pametni detalji kao što su niske dubine ugradnje i bliži otvor za armaturu čine ih još lakšima za korištenje. Armature u zanimljivim izvedbama koje potiču dječju maštu poseban su dodatak. One su dostupne u živim ili neutralnim bojama kako bi se uklopile u ambijent sanitarnog prostora.

Dodatne prednosti umivaonika za djecu:

  • Skraćena projekcija
  • Završna obrada po izboru, koja ima četiri različite varijante boja: neutralna, morsko plava, šumsko zelena i karmin crvena
  • Odgovarajuća armatura za umivaonik u izvedbi prilagođenoj djeci

Značajke prilagođene djeciza više zabave u kupaonici

Element za igru i pranje Geberit Bambini s pregradnim umivaonikom

Pobudite želju za istraživanjem – potaknite pokušaje i pogreške – uživajte u praktičnom učenju: element za igru i pranje u seriji Geberit Bambini nudi širok raspon mogućnosti za igru s vodom. U korita za pranje ruku integrirane su do tri visine, od kojih je svaka prikladna i dostupna za različite dobne skupine. Te razine predstavljene su kao blagi valovi u razigranom dizajnu.

U gornjem dijelu elementa za igru i pranje nalazi se pregradni umivaonik koji je savršeno područje za aktivnosti s vodom, dok ugrađeni tobogan do najnižeg umivaonika poziva djecu na igru i eksperimentiranje.

Upravo taj razigrani pristup čini svakodnevnu higijenu još zabavnijom. Motiv valova zapravo ima dvostruku svrhu: simbolizira funkcionalnost elementa za igru i pranje te odražava bezgraničnu maštu i kreativnost djece.

Usklađena shema bojaza dječje sanitarne prostore

U sanitarnim prostorima za jaslice, vrtiće i škole logično je odabrati zabavne boje koje su prikladne za djecu u toj fazi njihova razvoja. Ne samo da boje pomažu u stvaranju ugodne atmosfere, već i naglašavaju funkcije – primjerice, djeci je lakše razlikovati veliku i malu količinu vode ispiranja ako su tipke različitih boja.

Kako bi se osiguralo da cijela sanitarna instalacija ima usklađene boje, tipke za aktiviranje ispiranja, WC sjedala, armature za umivaonike i dizajnerske ploče za korita za pranje ruku mogu se besprijekorno kombinirati u modernim, nijansiranim bojama.

Trenutačni izbor boja moderan je, decentan i nudi brojne mogućnosti kombiniranja.

Jednostavno čišćenje

Upute za čišćenje elementa za igru i pranje

Kad dođe kraj igri i istraživanju, vrijeme je da element za igru i pranje ponovno izgleda čisto i uredno. WC školjke, umivaonici, armature i drugi proizvodi asortimana Geberit Bambini jednostavno se čiste i održavaju.

Za svakodnevno čišćenje preporučujemo vodu i meku krpu. Tvrdokorne mrlje možete ukloniti grubom stranom spužve i blago abrazivnim sredstvom.

Armature možete čistiti uobičajenim sredstvom za čišćenje armatura i čelika. Dječji sanitarni prostor u trenu je kao nov čak i nakon intenzivnog korištenja.

Sanitarni prostori prilagođeni djeciinstalirani u tren oka

Ugrdnja Geberit Duofix elemnta za seriju Bambini

Za Geberit Bambini dostupan je poseban element Geberit Duofix koji se može koristiti za ugradnju WC školjki za malu djecu, na visinama od 24 ili 30 cm.

Tipka za aktiviranje ispiranja može se postaviti na visinu od 78, 83 ili 88 cm tijekom ugradnje kako bi djeca mogla ispirati WC školjku na visini koja im odgovara. Vodoinstalateri mogu na temelju ljestvice na okviru montažnog elementa odrediti odgovarajuće visine i nastaviti s instalacijom kao i obično.

Geberit Bambini dizajniran je posebno za djecu i njegova je instalacija dječja igra.

Inovativne funkcije na jednom mjestu

Nagradeza Geberit Bambini

2024

iF Design Award 2024

Asortiman proizvoda Geberit BambiniPodaci o proizvodima, dimenzije i više

Djeca se igraju u sanitarnoj prostoriji u kojoj se nalazi Geberit Bambini

Tehničke informacije kao što su CAD podaci, tehnički listovi proizvoda i točne dimenzije mogu se pronaći u našem katalogu proizvoda. Otkrijte cjelokupni asortiman proizvoda Geberit Bambini.

Pretražite katalog proizvoda

Često postavljana pitanjao sanitarnim prostorima u vrtićima i školama

Gdje mogu kupiti proizvode Geberit Bambini?

Asortiman Geberit Bambini možete pogledati i kupiti u lokalnoj specijaliziranoj trgovini ili u obližnjem izložbenom salonu. Naši partneri rado će vam pomoći.

Pronađite specijaliziranog trgovca

Otkrijte slične proizvode