Ugradbeni vodokotlićiStandard tehnike ispiranja

Klasici moderne kupaonske instalacije

Geberit ugradbeni vodokotlić

Geberit ugradbeni vodokotlići klasici su modernih kupaonskih instalacija i ugrađeni su milijun puta diljem svijeta u više od 50 godina. Poznati su po svojoj pouzdanosti. Svaki vodokotlić se testira na nepropusnost prije isporuke.

50 godina dostupnosti rezervnih dijelova: Geberit osigurava funkcionalnost ispiranja svojih ugradbenih WC vodokotlića 50 godina. Specifične funkcije elektroničkih proizvoda, poput higijenskog ispiranja ili uklanjanja mirisa DuoFresh, nisu uključene.

Volumen ispiranja Geberit Sigma ugradbenog vodokotlića 12 cm može se ograničiti na 4,5 litara. Stoga je uzoran u smislu potrošnje vode i postiže konstantno visoke ocjene na oznaci učinkovitosti vode.

Opremljeni za budućnost kupaonice

Geberit ugradbeni vodokotlić s montažnim elementom.

Geberitovi montažni elementi za WC školjke uključuju praznu cijev za priključak vode tuš WC uređaja Geberit AquaClean. Na taj način svoju kupaonicu u bilo kojem trenutku možete naknadno opremiti tuš WC uređajem Geberit AquaClean, koji vas opere vodom.

Opremljeni za svaku situaciju

Osim širokog izbora tipki za aktiviranje Geberit, nudimo i širok izbor pouzdanih Geberitovih montažnih elemenata za ugradnju u zid. Ovi elementi dostupni su u tri različite visine ugradnje te za čeono aktiviranje ispiranja, a kod nižih visina ugradnje i za ispiranje odozgo. Da biste bili sigurni da svi elementi odgovaraju, tipke za aktiviranje Geberit imaju isti naziv kao i odgovarajući ugradbeni vodokotlić.

Ugradbeni vodokotlić Geberit Sigma

Ugradbeni vodokotlić Geberit Sigma

 • Visina ugradnje 112 cm
 • Čeono aktiviranje
 • Dostupan u izvedbi bez prepreka ili podesiv po visini
 • Dostupan kao kutni element
 • Odzračivanje (optočni zrak/odlazni zrak)
 • Prikladan za daljinsko aktiviranje ispiranja Geberit
Ugradbeni vodokotlić Geberit Omega

Ugradbeni vodokotlići Geberit Omega

 • Potpuna fleksibilnost zahvaljujući različitim visinama ugradnje od 98 cm i 82 cm
 • Čeono aktiviranje
 • Dodatno aktiviranje odozgo kod visina ugradnje od 82 cm i 98 cm
 • Posebno male tipke za aktiviranje
 • Prikladan za daljinsko aktiviranje ispiranja Geberit
Geberit sanitarno ispiranje

Redovito ispiranje osigurava higijenu pitke vode

Geberit sanitarno ispiranje u ugradbenom vodokotliću osigurava higijenu vode bez zauzimanja dodatnog prostora. Savršeno je rješenje kada je u kupaonicama potrebno automatsko ispiranje zbog neredovite upotrebe, a dodatni otvori za servis nisu dobrodošli. Integrirano sanitarno ispiranje pogodno je za upotrebu s Geberit Duofix instalacijskim sustavima.

Geberit intervalna jedinica za sanitarno ispiranje može se jednostavno ugraditi u bilo koji Geberit Sigma ugradbeni vodokotlić 12 cm

Nadogradnja sanitarnog ispiranja

Intervalna jedinica za sanitarno ispiranje Geberit nudi isplativo rješenje koje olakšava održavanje kvalitete pitke vode. Osigurava pouzdanu zamjenu hladne vode i može se ugraditi ili naknadno ugraditi u bilo koji Geberit Sigma ugradbeni vodokotlić 12 cm u samo nekoliko jednostavnih koraka.