Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Hrvatska

Uljevni i izljevni ventili Geberit

Mali zahvat, veliki učinak

Ventil za sve slučajeve

  • Izljevni ventil Geberit s uljevnim ventilom/plivajućim ventilom

Stariji nazidni vodokotlići ne moraju se odmah zamijeniti, ako je uljevni ili izljevni ventil istrošen ili ako potrošnja vode više ne odgovara današnjem stanju tehnike. Za svaki stariji ugradbeni vodokotlić Geberit od godine proizvodnje 1964., ali i za nazidne ili druge vodokotliće različitih proizvođača keramika, postoje odgovarajući Geberitovi uljevni i izljevni ventili.

Trenutna ušteda vode

  • Geberitova tehnologija ispiranja s izljevnim ventilom i plivajućim ventilom

Preinaka na novu tehniku koja štedi vodu može se realizirati sa samo nekoliko zahvata rukom. Zahvaljujući uštedi vode, u usporedbi sa starim jednokoličinskim ispiranjem, za kupca se u pravilu isplati već nakon godinu dana. Radove zamjene kupac može obaviti bez prljavštine i bez buke.

Izljevni ventili mogu se nabaviti u specijaliziranoj trgovini

  • Uljevni i izljevni ventili Geberit kao rezervni dijelovi za vodokotliće

U Vašoj trgovini sanitarnom opremom možete pronaći odgovarajuće uljevne i izljevne ventile Geberit za većinu vodokotlića.