Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Hrvatska

GEBERIT RJEŠENJA ZA WC PROSTOR

BEZVREMENSKI DIZAJN i JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

Pet dobrih razloga za Geberit WC rješenja

Pogledajte sami koliko su čista, jednostavna za upotrebu i vizualno privlačna Geberit WC rješenja, a da ne spominjemo izvanrednu udobnost koju donose.

Geberit ONE WC
Icon

Udobnost

Modul Geberit DuoFresh može se jednostavno instalirati u gotovo svaki vodokotlić Geberit Sigma i može se kombinirati s većinom Geberit Sigma tipki za aktiviranje ispiranja. Jedinica za uklanjanje neugodnih mirisa automatski se pokreće čim netko sjedne na WC. Zrak se izvlači izravno iz WC školjke i čisti prije puštanja natrag u prostoriju. LED orijentacijsko svjetlo također se automatski uključuje kako bi pokazalo put do WC školjke.

Icon

Univerzalnost

Kako bi se pripremio za svaku životnu situaciju, Geberit ONE WC nudi dodatnu značajku - prilagodljivost visine. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji ugradnje, visina Geberit ONE WC školjke može se fleksibilno prilagoditi bez potrebe za otvaranjem predzida - čak i godinama nakon ugradnje. Integrirana prilagodljivost visine tako pruža dodatnu fleksibilnost generacijama.

Icon

Dizajn

Dizajn je stvar ukusa, zbog čega naše kupaonice imaju različite oblike WC školjki koje se mogu integrirati u bilo koju kupaonicu zahvaljujući svom bezvremenskom, elegantnom dizajnu. Pritom uglavnom koristimo konzolne školjke kako bismo održali osjećaj lakoće i učinili da kupaonica izgleda prostrano.

Icon

Ušteda prostora

Veliku važnost pridajemo rješenjima koja optimiziraju prostor. Ako su proporcije WC školjke savršeno usklađene, soba se čini prostranijom i daje onaj izraženi osjećaj lakoće potreban za ugodan osjećaj.

Icon

Čistoća

Dodatna čistoća uz manje napora s funkcijama Rimfree®, TurboFlush i QuickRelease. WC školjke Rimfree® bez unutarnjeg ruba predstavljaju vizualnu jasnoću bez mjesta za skrivanje prljavštine, dok tehnologija ispiranja TurboFlush osigurava još temeljitije i tiho ispiranje. WC sjedalo također se može lako ukloniti i očistiti, nema mjesta nakupljanju prljavštine i bakterija.

Rješenja bez ruba za dodatnu čistoću – Geberit Rimfree® WCs

Uz dizajn, higijena i lakoća čišćenja također su presudni čimbenici pri odabiru WC školjke. Rub ispiranja smeta jer se tamo mogu nakupiti klice, prljavština i naslage. Geberit WC školjke bez unutarnjeg ruba dizajnirane su u potpunosti bez ruba za ispiranje. Stoga ne postoje skrivena, teško dostupna mjesta na kojima se mogu nakupiti naslage i razvijati mirisi.

Budući da se WC-i bez okvira puno lakše čiste, oni su prvi izbor kada je u pitanju higijena WC-a. Geberit Rimfree® WC keramički uređaji imaju patentiranu tehnologiju ispiranja koju je razvio Geberit. Vodič za ispiranje osigurava higijenski savršeno ispiranje svaki put bez upotrebe puno vode.

Koja Rimfree® WC školjka odgovara Vašem stilu?

Okrugla, pravokutna ili manjih proporcija. Imamo pravo rješenje za sve.

TurboFlush tehnologija ispiranja

Otišli smo korak dalje i razvili tehnologiju ispiranja TurboFlush kako bismo osigurali još veću higijenu i manje čišćenja. Asimetrična geometrija WC školjke i bočni dovod vode rezultiraju jedinstvenim učinkom ispiranja. Tehnologija je puno učinkovitija i tiša od uobičajenog ispiranja.

Geberit ONE WC školjka

  • Izgled Geberit ONE WC školjke
  • JEdnostavno uklanjanje WC sjedala i WC daske
  • Asimetrična unutarnja geometrija

Konzolna Geberit ONE WC školjka ujedno je elegantna i savršeno proporcionalna. Zahvaljujući svom bezvremenskom dizajnu, može se integrirati u sve vrste kupaonica. Jednostavno uklanjanje poklopca WC školjke čini keramiku još lakšom za čišćenje. Sustav QuickRelease dostupan je i na ostalim WC školjkama.

Geberit AquaClean tuš WC uređaj

  • Geberit AquaClean Mera s daljinskim upravljačem
  • Geberit AquaClean Sela s WhirlSpray tehnologijom

Voda je neophodna za svakodnevnu osobnu higijenu i nježno, ali temeljito čisti. Kao rezultat toga, sve više ljudi postaje ljubitelji prirodnog, nježnog čišćenja koristeći vodu umjesto toaletnog papira. Ova savršena kombinacija atraktivnog dizajna i uređaja s dodatnom udobnošću daje kupaonici poseban ugođaj.

Saznajte više o Geberit AquaClean tuš WC uređajima

Geberit Monolith

  • Geberit Monolith sanitarni modul

Kada je Geberit Monolith lansiran na tržište 2010. godine, premostio je jaz između konvencionalnih izloženih cisterni i cisterni skrivenih iza zida. Elegantan sanitarni modul s integriranim vodokotlićem proslavljen je kao novi, svestrani element dizajna u kupaonici. Od samih početaka Geberit Monolith kompatibilan je s gotovo svim standardnim WC školjkama i Geberit AquaClean tuš WC uređajem. Instalacija obično ne zahtijeva strukturne preinake, što je značajna prednost kako u novim zgradama, tako i prilikom reovacije. Prednja obloga izrađena je od sigurnosnog stakla, dostupna je u različitim bojama i materijalima, a dolazi u dvije visine. Geberit Monolith Plus također ima dodatne funkcije za još veću udobnost u kupaonici, uključujući integriranu LED rasvjetu, jedinicu za uklanjanje mirisa i upravljačku ploču koja se lako čisti.

Saznajte više o funkcijama i bojama