TuševiElegantni i bezvremenski

Savršen tuš za svaku kupaonicu

Bilo da se spremate za dan ili se opuštate navečer, u tvrtki Geberit uvijek ćete pronaći pravi tuš za svoju kupaonicu. Bezvremenski dizajn, jednostavno čišćenje i hidraulički optimizirana tehnologija odvoda zauzimaju središnje mjesto u svim našim proizvodima.

Podoravni tuševi nude slobodu kretanja i omogućuju pristup području za tuširanje bez prepreka. Privlačan dizajn, jednostavno čišćenje i inovativna tehnologija odvodnje glavne su žarišne točke u svim našim tuševima. Bilo da se radi o površinama za tuširanje od protukliznih materijala, odvodima tuš kade za fleksibilnu instalaciju, zidnim odvodima ili klasičnim podnim odvodima za besprijekoran dizajn kupaonice,

sigurno ćete pronaći savršen tuš za svoju kupaonicu. Inovativnim tuševima tvrtke Geberit, svi elementi su savršeno usklađeni u pogledu izgleda i funkcionalnosti.

Zašto odabrati Geberit tuš?

Uživanje u kupaonici bez prepreka

Naše površine za tuširanje mogu se instalirati u ravnini s podom za pristup bez prepreka.

Razne izvedbe

Različiti oblici, materijali, površine i izvedbe odvoda dostupni su za svaku estetiku.

Higijenska izvedba

Praktičan češljasti umetak olakšava čišćenje odvoda tuš kade.

Opipljiva kvaliteta

Površinska tekstura protukliznih površina za tuširanje je vrhunska i baršunasto mekana.

Tuševi u ravnini poda za bolju pristupačnost

Olona tuš u ravnini poda

Naši podoravni tuševi odstranjuju potrebu za različitim razinama u vašoj kupaonici. Otvoreni dizajn ne samo da stvara osjećaj prostranosti, nego osigurava i besprijekornu integraciju u cjelokupnu estetiku vaše kupaonice. Čistih linija i jednostavnih oblika, vaša kupaonica odiše stilom i modernošću.

Naše površine za tuširanje sinonim su za kvalitetu i dugotrajnost. Izrađene od visokokvalitetnog čvrstog površinskog materijala ili keramike, ne samo da izgledaju estetski ugodno, već su i otporne na vlagu i svakodnevnu upotrebu. Glatka, neporozna površina je jednostavna za čišćenje i godinama zadržava svoj besprijekoran izgled. Što se tiče tuš kada, njihova protuklizna površina pruža izvrsnu stabilnost.

Jednostavna instalacija Geberit tuševa

Površina za tuširanje s instalacijskim okvirom

Neke površine za tuširanje i odvodi tvrtke Geberit dolaze u kompletu s predmontiranim brtvenim flisom. To vodoinstalaterima omogućuje trajno brtvljenje tuševa i odvoda spremnih da ih keramičar obloži.

Za brzu i besprijekornu instalaciju površina za tuširanje i tuš kada, pripadajući set noga se može montirati bez alata.
Geberit Setaplano površina za tuširanje s instalacijskim okvirom dostupna je za druga rješenja tuševa tvrtke Geberit. Ovisno o veličini Geberit površine za tuširanje, za instalaciju je potrebno četiri ili šest nogu. Jednostavno se utisnu na instalacijski okvir i pričvrste na pod bez obloge.

Sklop odvoda i dizajnerski poklopci

Poklopac odvoda i češljasti umetak

Geberit odvod tuš kade prikladan je za tuš kade s otvorom ventila promjera 90 mm, što odgovara standardnoj veličini. Odvod ima demontažni češljasti umetak koji sprječava začepljenje sifona i olakšava čišćenje. Dostupne su dvije različite izvedbe i različite boje za pripadajući poklopac odvoda.

Za učinkovitu odvodnju vode postoji iznimno ravan sifon osmišljen za male visine slojeva. Standardna visina sifona je 50 mm. Alternativno, dostupan je sifon visine sifoniranja od 30 mm koji je osmišljen posebno za niskoprofilne podne konstrukcije tijekom obnove.

Sve što trebate znati o Geberit tuševimamožete pronaći u našem katalogu proizvoda

Često postavljana pitanja o tuševima

Gdje mogu kupiti Geberit tuševe?

Naše tuševe možete pogledati i kupiti u svojoj lokalnoj specijaliziranoj trgovini ili u izložbenom prostoru u vašoj blizini. Naši partneri rado će vam pomoći.

Pronađite specijaliziranog trgovca