Geberit rješenja za umivaonikeSavršeni umivaonik za svaku kupaonicu

Geberit umivaonik puno je više nego što mu ime govori. To je oaza koja je optimizirana u pogledu higijene, udobnosti i prostora za pohranu. Saznajte kako savršeni koncept može vaše kupaonsko iskustvo pretvoriti u opuštajući ritual.

Značajke proizvoda

Geberit iCon kupaonska linija
KLIKNITE NA PLAVI KRUG ZA VIŠE INFORMACIJA

Geberit umivaonik puno je više nego što mu ime govori. To je oaza u vašem domu koja je optimizirana u pogledu higijene, udobnosti i prostora za pohranu.

Saznajte kako savršeni koncept može vašu rutinu u kupaonici pretvoriti u opuštajući ritual.

Geberit umivaonici

Geberit umivaonici ne samo da dolaze u impresivnom rasponu dizajna i varijanti, već imaju i čitav niz pametnih funkcija. Praktične površine polica, na primjer, daju dodatni prostor u kupaonici. Štoviše, svi modeli su dizajnirani da se vrlo lako čiste. Bilo da se radi o obiteljskoj ili kupaonici za goste, vaša kupaonica uvijek treba odgovarati vašem životnom stilu. Geberitovi umivaonici nude vam gotovo beskrajan izbor veličina, formata, varijanti dizajna i funkcija.

Dizajn umivaonika: okrugli ili kvadratni

Bilo da se radi o nježnim oblinama ili ravnim rubovima, geometrijski oblici su stilski elementi koji služe za oblikovanje karaktera prostorije. Geberit umivaonici dostupni su u različitim osnovnim oblicima. S čistim linijama i jednostavnim strukturama savršeno se uklapaju u svaki stil interijera.

Dizajn umivaonika: mat bijela ili bijela visokog sjaja

Geberit nudi i odabranu keramiku kao što su nadpultni umivaonici Geberit ONE i umivaonici Geberit iCon u mat bijeloj boji.

Trend u crnoj boji

Geberit također nudi komponente umivaonika koje su savršeno usklađene s modernom nijansom mat crne boje. Asortiman proizvoda uključuje cijeli niz artikala u ovoj boji, uključujući ogledala, slavine, poklopce odvoda i držače za ručnike.

Varijante umivaonika

Dostupne su različite vrste umivaonika, uključujući ugradbene i nadgradne u širokom rasponu dizajna. Geberit nudi idealne proizvode koji odgovaraju svim zahtjevima dizajna i savršena rješenja za svaku situaciju ugradnje. Štoviše, dostupne su različite verzije umivaonika koje odgovaraju ostaloj keramici u kupaonici, bez obzira na to dolaze li s bazom za umivaonik, pločom ili bez kupaonskog namještaja ispod umivaonika.

Manji umivaonici za ruke

Geberit ONE nadgradni umivaonik
Geberit iCon umivaonik za ruke
Geberit Xeno² umivaonik za ruke

Asortiman umivaonika za ispiranje ruku također uključuje rješenja za kupaonice za goste i posebno male prostorije sa zahtjevnim tlocrtom. Dostupan je čitav niz različitih oblika i modela, sa i bez kupaonskog namještaja.

Geberit ogledala i elementi s ogledalom

Geberit ONE element s ogledalom i funkcijom ComfortLight

Rasvjeta u kupaonici ne samo da osigurava da je soba dovoljno svijetla, već također pomaže u stvaranju savršene atmosfere. Ogledala s rasvjetom i elemetni s ogledalima iz Geberita ne samo da osiguravaju da je osvjetljenje prostora umivaonika točno tamo gdje vam je potrebno, već i stvaraju ugodnu atmosferu u prostoriji. Geberit ogledala s rasvjetom i elementi s ogledalima dostupni su u različitim izvedbama kako bi zadovoljili širok raspon dizajnerskih zahtjeva.

Ogledala s rasvjetom

Geberit Option linija ogledala nudi opsežan izbor s mekim i ugodnim osvjetljenjem za vašu svakodnevnu rutinu u kupaonici. Asortiman se sastoji od tri različita modela: osnovnu liniju Option Basic koja sadrži sve bitne funkcije, liniju Option s atraktivnim dodatnim značajkama i premium liniju Option Plus za maksimalnu udobnost.

Elementi s ogledalom

Geberit elementi s ogledalom ne samo da stvaraju posebnu impresiju u kupaonici, već su i svestrani. Osim što pružaju optimalno osvjetljenje prostora umivaonika, oni također nude dodatni prostor za pohranu na dohvat ruke. Ovisno o modelu, čak uključuju i druge praktične funkcije kao što su priključci za napajanje, USB priključak i ogledalo s povećalom unutar elementa.

Geberit ONE element s ogledalom i funkcijom ComfortLight
Geberit ONE element s ogledalom s dvoja vrata i funkcijom ComfortLight
Geberit Option Plus element s ogledalom s troja vrata

Njihov univerzalni dizajn čini Geberit elemente s ogledalom savršenom nadopunom svih Geberit kupoanskih linija.

Geberit kupaonski namjštajPuno praktičnog prostora za pohranu

Uštedite prostor s jedne strane i uživajte u maksimalnom prostoru za pohranu s druge strane – sve u velikom izboru veličina i konfiguracija prostorija. Ovdje fleksibilnost i modularnost Geberit kupaonskog namještaja zaista dolazi do izražaja. Širok raspon različitih završnih obrada dodatno proširuje raspon mogućnosti.

Bezbrojne kombinacije

Sve je u tome da kupaonicu učinite svojom: stvorite svoju kupaonicu iz snova kombinirajući niske, visoke i bočne elemente te elemente s ogledalom. Učinite prostor baš onakvim kakav želite.

Više o Geberit kupaonskim linijama

Pametna rješenja za odlaganje

Uredna kuća, miran um - a to uključuje i kupaonicu. Zato Geberit nudi čitav niz logičnih rješenja koja štede prostor za spremanje svih tih komadića za kupaonicu.

Boje, materijali i površineVaš stil je bitan: Geberit namještaj od klasičnog do modernog

BojaKupaonska linija
 Geberit ONEGeberit CitterioGeberit AcantoGeberit VariFormGeberit iConGeberit Smyle
Bijala, lak visoki sjaj 
Bijela, mat lak   
Pješčanosiva, lak visoki sjaj   
Greige, mat lak     
Lava, mat lak 
Crna, mat lak     
Dekor hrast  
Dekor orah hickory 
Bijelo staklo     
Taupe staklo     
Lava staklo