Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Hrvatska

Geberit AquaClean

Tuš WC uređaji

Za osjećaj čistoće kao poslije tuširanja

 • Tuš WC Geberit AquaClean Tuma u kupaonici

Tuš WC uređaji Geberit AquaClean omogućuju Vam doživljaj nježnog pranja vodom. Tako cijeli dan uživate u osjećaju svježine i čistoće. U svakoj situaciji.

Geberit AquaClean spaja komfor, dizajn i održivost s poznatom Geberitovom kvalitetom u estetska i inovativna rješenja za kupaonicu. Od elegantnih i izuzetnih kompletnih tuš WC uređaja s brojnim komfornim funkcijama do rješenja s fleksibilnim tuš WC sjedalom, pravi tuš WC uređaj može se pronaći za gotovo sve zahtjeve i sve životne situacije.

Prirodna higijena WC-a: čisto i svježe na dodir tipke

 • Tuš WC Geberit AquaClean s tuš-mlaznicom

Samo voda zaista čisti. Ono što vrijedi za njegu tijela, posebno vrijedi i za intimno područje. Sasvim jednostavno, jednim pritiskom na gumb, s tuš WC uređajom iskusite nježnu i prirodnu WC higijenu vodom i potpuno nov osjećaj svježine i čistoće.

Na princip rada tuša

Vaše prednosti

 • Prvorazredni dizajn, inovativna tehnologija i pouzdana kvaliteta
 • Uvjerljive komforne funkcije
 • Ugodno i temeljito pranje
 • Odgovarajuća rješenja za svaku stambenu situaciju
 • Jednostavna instalacija
 • Održivost

Naša stručnost - inovativne ideje za Vas

Već desetljećima Geberit na lokaciji u mjestu Rapperswil-Jona radi na intenzivnom istraživanju i razvoju. Rezultat: Tuš WC-i Geberit AquaClean, osim izvrsnog dizajna, nude Vam i bogatstvo revolucionarne, patentirane tehnologije komfora.

Otkrijte i druge inovativne ideje

Pravi model za svaki zahtjev

 • Tuš WC Geberit AquaClean Mera
 • Geberit AquaClean Sela – Tuš WC
 • Tuš WC Geberit AquaClean Tuma

Geberit Vam različitim modelima tuš WC urešaja Mera, Sela i Tuma* nudi odgovarajuće rješenje za gotovo svaki zahtjev i svaku stambenu situaciju: od udobnih tuš WC kompleta sve do kompaktnih tuš WC sjedala. Zahvaljujući savršenom skladu dizajna i tehnike za ove modele nije potrebno više mjesta nego za klasičan WC.

 • Geberit AquaClean Mera nudi potpuni komfor i udovoljava najvišim zahtjevima za dizajnom i funkcijom.
 • Geberit AquaClean Sela ima bezvremenski dizajn. Ovaj elegantan tuš WC uređaj odlikuje se jasnim izrazom oblika, visokokvalitetnim materijalima i funkcijama koje su izuzetno jednostavne i intuitivne za uporabu
 • Tuš WC Geberit AquaClean Tuma je kompaktno univerzalno rješenje koje nudi iznenađujuće veliki broj raznovrsnih mogućnosti za svaku kupaonicu. AquaClean Tuma također je na raspolaganju kao tuš WC sjedalo za preinaku, kao alternativa kompletnom tuš WC uređaju.

Tuš WC-i Geberit AquaClean opremljeni su patentiranom tehnologijom tuša WhirlSpray i ergonomskim daljinskim upravljačem. Svaki model uključuje dodatne ugodne funkcije kao što su, na primjer, lady tuš, odzračivanje, sušilo toplim zrakom ili grijanje WC sjedala.

Deset dobrih razloga za Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera
Daljinski upravljač Geberit AquaClean

Daljinski upravljač

Sve je intuitivno na dohvat ruke

Intuitivno rukovanje naš je moto za daljinski upravljač. Svi unosi mogu se unijeti jednom rukom. Zaslon na stražnjoj strani omogućuje individualne postavke i ukazuje na potrebu uklanjanja kamenca.

Funkcija sušenja modela Geberit AquaClean

Funkcija sušenja

Može li sušilo biti inteligentno?

Da, jer ručica sušila izlazi neovisno o ručici tuša i automatski se poravnava na svom položaju. Temperatura zraka postupno se smanjuje i na taj način uzima u obzir promjenu percepcije topline na koži koja se suši.

Odzračivanje Geberit AquaClean

Integrirano odzračivanje

Čemu još i prozračivati?

Neugodni mirisi odmah se otkrivaju u WC školjki i neutraliziraju pomoću integriranog dugotrajnog keramičkog saćastog filtra. Zahvaljujući dvominutnom naknadnom radu funkcije odzračivanja, naknadno prozračivanje nije potrebno.

Tehnologija tuša WhirlSpray Geberit AquaClean

Tehnologija tuša WhirlSpray

Dvije mlaznice daju osjetnu razliku

Pulsirajući mlaz tuša, profinjen dinamičkom aeracijom, osigurava intenzivnije čišćenje, posebno ugodan i revitalizirajući osjećaj te manju potrošnju vode.

Mogućnost kombiniranja modela Geberit AquaClean s modelima Monolith u crnoj boji

Mogućnost kombiniranja

Odgovarajuće rješenje

Zahvaljujući Geberitovoj instalacijskoj tehnici Geberit AquaClean Mera može se montirati u gotovo svaku građevinsku situaciju. Tuš WC kompatibilan je sa svim Geberitovim sustavima predzidova kao i sa sanitarnim modulima Geberit Monolith.

Grijanje WC sjedala Geberit AquaClean

Grijanje WC sjedala

Savršena udobnost sjedala

Prednosti opcionalno podesivog grijanja WC sjedala odmah se mogu osjetiti. Zahvaljujući senzoru približavanja WC sjedalo izrađeno od kvalitetnog Duroplasta počinje se zagrijavati već kod približavanja. U stanju mirovanja ova funkcija ne troši stroju.

Lady tuš Geberit AquaClean

Lady tuš

Skrivena mlaznica

Poseban lady tuš odlikuje se osobito mekim mlazom tuša. Mlaznica je integrirana u ručicu tuša i na taj način ostaje higijenski zaštićena kada se ne koristi.

Orijentacijsko svjetlo Geberit AquaClean

Orijentacijsko svjetlo

Ugođajni putokaz

Decentno svjetlo odmah privlači pažnju, a noću omogućuje orijentaciju. Senzor približavanja aktivira ugođajnu zraku svjetla koja svijetli u jednom od sedam individualno podesivih nijansi.

Automatski poklopac WC-a

Bez suvišnih radnji

Senzor približavanja aktivira automatsko otvaranje poklopca WC-a. Ni kod zatvaranja nisu potrebne dodatne radnje rukom – osim ako postupak želite pokrenuti blagim dodirom. Ova funkcija osigurava da se WC nakon uporabe uvijek zatvori. Što bi moglo biti udobnije?

Tehnika ispiranja TurboFlush Geberit AquaClean

Tehnika ispiranja TurboFlush

Optimalno ispiranje

Asimetrična unutarnja geometrija WC školjke omogućuje naročito temeljito i tiho ispiranje. Jedan jedini bočni otvor za ispiranje dovoljan je za dovod vode za ispiranje. Znatno su smanjena područja nedostupna za čišćenje; nema ni kutova ni rubova.

Kompletna usluga za Vas

Vaše nam je zadovoljstvo važno. Upravo iz tog razloga za sva Vam pitanja na raspolaganju stoji naša servisna služba. Bilo da Vam je potreban savjet ili imate pitanja o Vašem tuš WC-u Geberit AquaClean – nudimo Vam kompletnu uslugu.

Nagrade za dizajn Geberit AquaClean Mera

 • Reddot Award 2015. za Geberit AquaClean Mera
 • DesignPlus/ISH za Geberit AquaClean Mera

Nagrade za dizajn Geberit AquaClean Sela

Nagrade za dizajn proizvoda Geberit AquaClean Tuma

 • Nagrada IF product design award 2017 za Geberit AquaClean Tuma