Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Hrvatska

Sustav armatura Geberit

Promišljeno rješenje

Optimalna sigurnost projektiranja – i za zidne armature

  • Zidna armatura za umivaonike iz sustava armatura Geberit Piave

Elegantne i beskontaktne zidne armature, čisti umivaonici i dovoljno mjesta za pranje ruku: projektanti sanitarija, arhitekti i investitori često kod projektiranja javnih ili polujavnih sanitarnih prostorija pred očima imaju upravo tu sliku. Razlog zbog kojeg se ipak tako rijetko susrećemo s elektroničkim zidnim armaturama relativno je banalan: dosad još nije postojalo gotovo nikakvo rješenje za njihovo sigurno projektiranje i besprijekornu instalaciju.

Modularno rješenje i promišljena instalacija

  • Montažni elementi za armature za umivaonike Geberit Piave i Brenta

Modularno konstruiranim sustavom armatura Geberit je na uvjerljiv način riješio općenite slabosti mnogih beskontaktnih armatura za umivaonike i uklonio specifične probleme pri instalaciji zidnih armatura. Tako su sve elektroničke komponente, osim infracrvenog senzora, dobro zaštićene od vlage u zasebnoj funkciskoj kutiji. Funkcijska kutija se ugrađuje u zid ispod umivaonika i time omogućuje sasvim nove mogućnosti u dizajnu armatura.

Bezvremenski elegantan dizajn

  • Stojeća armatura za umivaonik Geberit Brenta

Armature za umivaonike Geberit Piave i Brenta koje je dizajnirao studio Christoph Behling Design iz Londona odlikuju se vrlo tankim i bezvremenski elegantnim dizajnom. Obje armature raspoložive su kao zidne i stojeće armature i mogu se kombinirati s umivaonicima gotovo svakog dizajna. Kako bi se osigurao velik broj mogućih kombinacija, zidne armature nude se u duljinama od 170 mm i 220 mm.

Lijepo oblikovana kućišta izrađena su od kromiranog mesinga. Ono što je posebno u tome: voda se provodi kroz pojačano plastično crijevo koje se proteže od funkcionalne jedinice u funkcionalnoj kutiji do perlatora na izlazu armature. To osigurava da ništa ne utječe na kvalitetu pitke vode.

Visoki zahtjevi

  • Kupaonica u javnom prostoru sa zidnim armaturama Geberit Brenta

Elektroničke armature za umivaonike prvenstveno se koriste u sanitarnim prostorijama u javnim i polujavnim zgradama kao što su zračne luke, trgovački centri, škole ili ugostiteljski objekti. Upravo na vrlo prometnim mjestima moraju pouzdano raditi i dosta toga izdržati, između ostaloga, i grubu uporabu. Zato je odabir pravog rješenja za pouzdanu funkciju naročito važan.

Širok program za gotovo svako područje primjene

  • Zidna armatura Geberit Brenta s autarkičnim napajanjem

Sustav armatura Geberit isporučuje se u izvedbi s mrežnim napajanjem i napajanjem baterijama te u izvedbi za samoodrživo napajanje jedinicom generatora.

Osim toga, modeli su, po želji, opremljeni mješačem ili dolaze bez njega. Zahvaljujući površinama od sjajnog kroma i kompaktnoj izvedbi, armature za umivaonike su jednostavne za čišćenje i održavanje i privlačnog su izgleda. Za posebne primjene kao što je decentralizirani spremnik tople vode postoje vlastita sistemska rješenja.

Dokazani klasici

  • Armatura za umivaonik Geberit tip 185/186
  • Armatura za umivaonik Geberit tip 87/88

Armature za umivaonike Geberit tipova 185/186 i 87/88 zaokružuju asortiman pouzdanih i robusnih armatura za javne prostore. Ovi dokazani klasici isporučuju se u izvedbi za mrežno napajanje i napajanje baterijama te u hidrauličkoj verziji, a po želji dostupni su s polugom mješača i bez poluge mješača. Zahvaljujući površini od sjajnog kroma jednostavni su za čišćenje i privlačnog su izgleda. Za posebne primjene kao što je decentralizirani spremnik tople vode postoje vlastita sistemska rješenja.