Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Hrvatska

Geberit umivaonici

VariForm i Preciosa II

Umivaonici ugradbeni ispod ploče, umivaonici ugradbeni u ploču i nadgradni umivaonici iz linije keramičkih proizvoda nude individualnost prilikom opremanja kupaonice. Mogu se kombinirati s različitim materijalima, kao što su staklo, prirodni kamen i ploče napravljene od mnogih drugih materijala.

Geberit VariForm umivaonici

Geberit VariForm dizajnerski koncept temelji se na četiri najvažnija geometrijska oblika - okrugli, pravokutni, ovalni i eliptični, koristeći ih za stvaranje novih i različitih varijacija svaki put. Ovaj koncept otvara čitav niz mogućnosti za prilagodbu kupaonskog dizajna. Umivaonici se posebno ističu, nudeći gotovo beskonačan broj dizajnerskih mogućnosti.

Četiri najvažnija geometrijska oblika

Okrugli, pravokutni, ovalni i eliptični

Geberit VariForm dizajnerski koncept temelji se na četiri najvažnija geometrijska oblika - okrugli, pravokutni, ovalni i eliptični, koristeći ih za stvaranje novih i različitih varijacija svaki put. Ovaj koncept otvara čitav niz mogućnosti za prilagodbu kupaonskog dizajna.

Posljedni dizajnerski trendovi

  • VariForm rectangle Lay-on Washbasins

Raznolikost i ergonomija

Aerodinamični rubovi Geberit VariForm umivaonika savršeno se uklapaju u najsuvremenije dizajne kupaonice. Ugradbeni umivaonici u ploču i nadgradni umivaonici su dostupni sa ili bez ploče za otvor slavine. Slavina se može ugraditi na ploču, na keramiku ili bazu, ili alternativno u zid u prethodno pripremljenu instalaciju. Svi Geberit VariForm modeli imaju veliku dubinu bazena kako bi se osigurala sloboda pokreta i ergonomski uvjeti. Izrađeni od visokokvalitetne sanitarne keramike, umivaonici su otporni na ogrebotine i stvaranje pukotina, te su jednostavni zao državanje.

Nagrada Winning Design

  • Geberit VariForm - Design Award 2018

NAGRADA iF DESIGN 2018

Geberit VariForm je nagrađen nagradom iF DESIGN AWARD 2018. Žiri je bio impresioniran asortimanom, koji je dostupan u četiri različita geometrijska oblika i pohvalio koncept, navodeći da portfelj proizvoda VariForm nudi potpunu slobodu dizajna. Kao rezultat toga, Geberit je do sada dobio ukupno više od 50 nagrada za dizajn tijekom posljednjih devet godina.

Geberit Preciosa II umivaonici

  • Geberit Preciosa II umivaonik
  • Geberit Preciosa II umivaonik

Kada se izostavi suvišno, otkriva se prava supstanca

Dizajneri traže jasne linije i strukture. Ograničavajući se na krug i pravokutnik - što određuje sve komponente umivaonika - Geberit Preciosa II dosljedno ispunjava te želje. Držači ručnika sprijeda ili sa strane nastavljaju geometrijsku konturu umivaonika.