Geberit instalacijski sustaviSloboda u kupaonici zahvaljujući predzidnim konstrukcijama

Ovako se danas grade kupaonice

Geberit Duofix predzidni sustav za suhomontažnu gradnju

Kada se radi o dizajnu kupaonice, kupci danas očekuju suvremeni dizajn i inovativne funkcije. Tako su konzolne Wc školjke, zbog svojih posebnih prednosti u pogledu čišćenja, higijene i pouzdanosti, u međuvremenu postali standard. Pametni instalacijski sustavi za predzidove pritom su neizostavni. Od međusobno savršeno usklađenih komponenata instalacijskih sustava Geberit možete razvijati prilagođena rješenja za gotovo svaki građevinski zahvat ispred zida.

Jasne prednosti

Kupaonica s tipkom Geberit Sigma30

Osim jasnih prednosti kao što je jednostavno čišćenje konzolnih Wc školjki i ušteda prostora, instalacijski sustavi Geberit su pouzdano i kvalitetno rješenje za izgradnju suvremenih kupaonica:

  • Čvrsta čelična konstrukcija
  • Viseći WC-i ispitani na opterećenje do 400 kg
  • Bešavni, jednodijelni vodokotlić od dugotrajnog PE-HD-a
  • 100 % ispitani na nepropusnost
  • Trostruko zavareno isplavno koljeno
  • Lak pristup svim funkcionalnim dijelovima
  • 50 godina dostupnosti rezervnih dijelova: Geberit osigurava funkcionalnost ispiranja svojih ugradbenih WC vodokotlića 50 godina. Specifične funkcije elektroničkih proizvoda, poput higijenskog ispiranja ili uklanjanja mirisa DuoFresh, nisu uključene.
  • Jednostavna instalacija

Geberit Duofix

Geberit Duofix sustav

Geberit Duofix je sveobuhvatni program za sve sanitarne uređaje s univerzalno iskoristivim i samostojećim montažnim elementima u suhomontažnoj konstrukciji. Prikladan je za montažu u pregradne zidove, ugradnju u zidove u lakoj gradnji te za montažu na predzidne konstrukcije u djelomičnoj visini i visini etaže, a koristi se u novogradnji kao i kod radova modernizacije.

Geberit Duofix

Geberit Kombifix

Geberit Kombifix cisterna za zidane zidove

Montažni elementi Geberit Kombifix nude rješenje za konzolne sanitarne instalacije u masivnoj konstrukciji. Na raspolaganju su Vam montažni elementi za sve uobičajene sanitarne uređaje. Elementi su razvijeni za primjenu ispred zidanog ili betoniranog zida.

Geberit Kombifix

Video

Instalacija

Saznajte više o ugradnji montažnog eleemnta Geberit Duofix.