Inovacije proizvoda | Geberit Hrvatska

Inovacije iz Geberita U 2023. predstavljamo:

Nove mogućnosti Za cijelu kupaonicu

Ekskluzivan uvid u inovacije za 2023. Saznajte o atraktivnim novim značajkama i dodacima asortimana Geberit proizvoda ispred i iza zida.

Kupaonske linije

Option ogledala Velika raznolikost dizajna

Zrake svjetlosti u kupaonici (© Geberit)

Kao sastavni dio kupaonice poput WC keramike i umivaonika, ogledala s rasvjetom ne samo da pružaju idealne uvjete osvjetljenja, već korisnicima nude i optimalno osvijetljen izraz u zrcalu. Uz 22 nova modela dodana asortimanu, sada postoji 40 Geberit Option ogledala u različitim veličinama i dizajnu.

Dodatne informacije o Option ogledalima

Selnova Square Proširenje asortimana proizvoda Geberit Selnova Square

Geberit Selnova Square set kupaonskog namještaja s umivaonikom i bazom za umivaonik (© Geberit)

Asortiman proizvoda kupaonske serije Geberit Selnova Square proširuje se na tri kompaktna kompleta kupaonskog namještaja koji se sastoje od umivaonika i baze za umivaonik. Linija kupaonica također je nadopunjena s dva dodatna kompleta baze zajedno s umivaonikom i podgradnim umivaonikom u ponudi. Novi setovi elemenata za kupaonsku seriju Geberit Selnova Square dostupni su u četiri boje: bijela, lava, orah hickory i svijetli orah hickory.

Umivaonici Geberit Selnova Square dostupni su u kompletu s bazom za umivaonik u veličinama od 36, 45 i 50 centimetara. Set uključuje umivaonik i odgovarajuću bazu za umivaonik.