Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Hrvatska

Inovacije iz tvrtke Geberit

U 2018. predstavljamo vam:

Tipka za aktiviranje Sigma21

  • Geberit Sigma21

Linija tipki za ispiranje s okruglim gumbima postaje bogatija za još jednog člana: sada je dostupna nova tipka Sigma21 izr ađena od visokokvalitetnog stakla ili od kamena škriljevca – što je novi materijal u Geberitu.

Tipke za aktiviranje

Geberit CleanLine za oblaganje pločicama

  • Geberit Cleanline za oblaganje pločicama

Geberit sada nudi novu verziju svoje iskušane tuš-kanalice CleanLine – za oblaganje pločicama.

Odvodi za tuševe u ravni poda

Geberit AquaClean Tuma

  • Geberit AquaClean Tuma

Novi proizvod Geberit AquaClean Tuma kompaktno je i svestrano rješenje za svaki dom. Ispod površine njegova jednostavnog i elegantnog dizajna skriven je svijet vrhunske i inovativne tehnike. Primjerice, Geberit AquaClean Tuma opremljen je patentiranom tehnikom tuša WhirlSpray te, radi li se o potpunom WC rješenju, keramičkom jedinicom bez rubova Rimfree®. Uz to opremljen je i jedinicom za odvod neugodnih mirisa, ergonomski dizajniranim WC sjedalom s funkcijom grijanja, toplim fenom te jednostavnim daljinskim upravljačem.

Geberit AquaClean

Higijensko ispiranje Geberit Rapid

  • Higijensko ispiranje Rapid pored umivaonika

Kad se suočite s ozbiljnim higijenskim problemima koji proizlaze iz ustajale pitke vode ili privremenog mirovanja, morate brzo reagirati. S novim higijenskim ispiranjem Geberit Rapid, problem se može brzo i jednostavno riješiti. Higijensko ispiranje Geberit Rapid kompaktno je i jednostavno za korištenje te osigurava osnovne funkcije za redovitu izmjenu vode. S obzirom na baterijski rad može se odmah primijeniti gdje god je to potrebno. Stoga je higijensko ispiranje idealno privremeno rješenje, primjerice, ako se veliki zahvati obnove ne mogu odmah provesti.

Higijena pitke vode uz pomoć Geberita

Čeljusti za stiskanje Geberit bez održavanja za cijeli asortiman

  • Čeljusti za stiskanje za Geberit Mepla

Čeljusti za stiskanje bez održavanja za kompatibilnosti [1] i [2] dostupne su od travnja 2018. za Geberit Mepla i Geberit Volex te od srpnja 2018. za Geberit Mapress.
Novim čeljustima za stiskanje Geberit nije potrebno nikakvo održavanje tijekom cijelog njihovog vijeka trajanja. To znači da su uvijek spremne za sljedeći projekt i ne nastaju nikakvi dodatni troškovi održavanja.

Alati i pribor za sistem opskrbe

Podno grijanje ili hlađenje uz pomoć sustava Geberit Volex

  • Uređaj za sustav za regulaciju temperature

Za podno grijanje ili hlađenje, Geberit sada nudi kompletni sustav za regulaciju temperature. Modularni uređaji mogu se kombinirati kako bi osigurali maksimalnu udobnost u odnosu na klimatizaciju prostorija i uporabu. Zahvaljujući modularnosti sustav se s vremenom može proširiti.

Geberit Volex

Uređaj za električno zavarivanje Geberit ESG light

  • Uređaj za električno zavarivanje ESG light praktičan je i jednostavan za uporabu

Novi uređaj za električno zavarivanje Geberit ESG light mali je, lagan i kompaktan, ali dovoljno snažan da bude posebno prikladan za svakodnevne radove na gradilištu. Praktičan uređaj jednostavan za uporabu prikladan je za elektrovarne spojnice promjera od d40 do d160. S obzirom na težinu od samo dva kilograma, uređaj je perolaka kategorija, što znači da se s lakoćom može prenijeti do mjesta instalacije.

Alati i pribor za sustave odvodnje

Higijensko ispiranje Geberit s različitim pokrovnim pločama

  • Higijensko ispiranje Geberit bez predmontirane pokrovne ploče

Kad je higijensko ispiranje Geberit ugrađeno podžbukno, izvedba pokrovne ploče trebala bi odgovarati prostoriji. Iz tog razloga, higijensko ispiranje Geberit sada je dostupno bez predmontirane pokrovne ploče. Korisnik može birati između varijanti pokrovne ploče u izvedbi mat krom, alpsko bijela, sjajni krom i inox četkani.

Higijena pitke vode uz pomoć Geberita

Kutna lučna račva Geberit Silent-db20 88,5°, lučna račva d110/110

  • Kutna lučna račva Geberit Silent-db20, lučna račva

Novi fazonski komad omogućuje ugradnju dvaju identičnih podnih spojeva sa cijevnim sustavom Geberit Silent-db20 s visokom zvučnom izolacijom pri ograničenom prostoru. Hidraulički optimizirana geometrija fazonskog komada s lučnom račvom osigurava visok koeficijent istjecanja.

Geberit Silent-db20

Kuglasti ventili Geberit

  • Kuglasti ventil Geberit Mapress s ručicom za aktiviranje
Kuglasti ventil Mepla, bronca, d16-50
Kuglasti ventil Mapress, inox, d15-54
Ugradbeni kuglasti ventil Mapress, inox, d15-22

Novi kuglasti ventili Geberit udovoljavaju najnovijim zahtjevima higijene. Opremljeni su kućištem koje je potpuno izloženo protoku i kuglom od PPSU-a. Gornji dio s kuglom i brtvama može se zamijeniti.

Za izolirane cijevi dostupni su produžetci vretena.