Tuš WC uređajiza svaku potrebu

Tuš WC-i Geberit AquaClean čine čišćenje vodom prirodnim. Pritiskom na gumb pružaju jedinstveno svježe iskustvo kad je riječ o čistoći i blagostanju. A budući da Geberit AquaClean nudi veliki izbor tuš WC-a, postoji pravi model za svakoga. Od elegantnog kompletnog tuš WC-a do fleksibilnog tuš WC sjedala ili dodatak za WC.

Pogledajtenaš pregled

Mera

Za perfekcionisteAquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera Comfort u kromu s daljinskim upravljačem Sigma70

Iznimno briljantan

Crème de la crème tuš WC-a je AquaClean Mera. Ovaj najprodavaniji model objedinjuje sve funkcije tuš WC-a u jednom, a dostupan je u izvedbama Comfort i Classic.

Kruna slave serije AquaClean

Najvažniji element svakog tuš WC-a jest mlaz tuša. Geberitova tehnologija tuša WhirlSpray jamči istinski jedinstveno iskustvo ugodnog i nježnog čišćenja. Patentirano je i usavršavano godinama te nudi neusporediv osjećaj čistoće i udobnosti. Jednom kada isprobate WhirlSpray, više nikada nećete poželjeti ništa drugo.

Izvrsna učinkovitost ispiranja

Uz svoj jedinstveni mlaz tuša, impresivni AquaClean nudi i izvrsnu učinkovitost ispiranja. Tajna tehnike ispiranja TurboFlush krije se u asimetričnoj unutarnjoj geometriji koja osim što nema rub nudi i učinkovitost ispiranja koja je deset puta bolja od one propisane međunarodnim standardima.

Ispiranje je vrlo tiho, a WC školjku je izuzetno lako očistiti.

Standard serije Geberit AquaClean

Tehnologija tuša WhirlSpray

Nježan, revitalizirajući i učinkovit – Geberit mlaz tuša osigurava ugodno iskustvo čišćenja.

Tehnika ispiranja TurboFlush

Tehnika ispiranja nudi izvanredno ispiranje. Uz nju ide i WC školjka bez ruba koja se brzo i lako čisti.

Intuitivni daljinski upravljač

Upravljajte svim funkcijama tuš WC-a pritiskom na gumb. Daljinski upravljač intuitivan je i pruža informacije o statusu uređaja.

Korisnički profili

Osobne postavke mogu se spremiti i pozvati pritiskom na gumb.

Više mogućnostiZa najbolju udobnost

Pregled modelaGeberit AquaClean