Manje vanjske dimenzije, dodatni prostorIskoristivost prostora u punom potencijalu

Prostor za umivaonik obično se nalazi u središtu kupaonice i stoga je jedna od prvih stvari koje primijetite. Ako je prostor uredan, to pozitivno utječe na prostor. Integracijom različitih komponenti iza zida, Geberit ONE može se pohvaliti nizom skladišnih prostora – čak i na mjestima koja ne biste očekivali.

Dodatni prostor u bazi za umivaonik

Geberit ONE baza za umivaonik

Kako je odvod za umivaonik postavljen u predzidu, baze za umivaonike Geberit ONE nude impresivan raspon prostora za odlaganje, iako su njihove dimenzije kompaktne. Ladice se mogu koristiti u punoj mjeri bez sojećaja pretrpanosti.

Geberit ONE

Iskorištavanje prostora za pohranu u elementu s ogledalom

Geberit ONE element s ogledalom

Element s ogledalom Geberit ONE također je integriran u predzid. Dostupan je u raznim veličinama i viši je od ostalih modela. Element s ogledalom čini kupaonicu većom, a istovremeno osigurava da se prostor koristi elegantno.

Geberit ONE

Optimizacija prostora u području tuša

Geberit ONE rješenje za tuš prostor s nišnom kutijom za odlaganje

Geberit ispunjava čitav niz želja u tuš prostoru - jedna od njih je optimizacija korištenja raspoloživog prostora. Geberit kutija za odlaganje za nišu, koja je integrirana u predzid, pruža dodatne polica i ima vrata s ogledalom koja se mogu otvoriti na obje strane.

Geberit ONE