Održavanje odvoda savršeno čistimS umetkom u obliku češlja

Geberit ONE umivaonik

Horizontalni odvod Geberit ONE umivaonika pametno je pozicioniran na stražnjem rubu umivaonika i skriven magnetskim poklopcem. Iza poklopca nalazi se umetak za češalj koji djeluje kao zamka za kosu. Poklopac i umetak za češalj mogu se jednostavno ukloniti i očistiti. To znači da se odvod lako održava čistim i da se može spriječiti začepljenje.

Zahvaljujući svom položaju na stražnjem rubu bazena umivaonika, odvod također nije izravno na udaru vodenog mlaza. To sprječava prskanje vode, što dovodi do značajnog smanjenja ostataka kamenca. Čišćenje je dodatno pojednostavljeno zahvaljujući posebnoj glazuri KeraTect, koja je standardna značajka svih Geberit ONE umivaonika. Glazura na keramici se peče te ima praktički neporoznu i iznimno glatku površinu.

Geberit ONE
Specijalna glazura KeraTect

Geberit CleanLine kanalica – umetak u obliku češlja

Geberit CleanLine

Tuš kanalica Geberit CleanLine je higijenska, čista i lijepa. Za razliku od konvencionalnih tuš kanalica, ne odvodi vodu u odvod na više mjesta, već sakuplja vodu te ju odvodi do manjeg, funkcionalnijeg odvoda od nehrđajućeg čelika. Kao rezultat toga, nema skrivenih područja gdje bi se prljavština mogla nakupiti i dovesti do neugodnih mirisa. Jednostavno uklonite i isperite umetak za češalj i brzo obrišite CleanLine kanalicu – i sve je čisto.

Tuševi u ravnini poda

Umetak u obliku češlja na Geberit Setaplano površini za tuširanje

Geberit Setaplano

Tuš površina Geberit Setaplano izrađena je od visokokvalitetnog čvrstog mineralnog materijala i ima blagi nagib koji vodi do odvoda na prednjem dijelu. Budući da nema rubova ili uglova, ovo rješenje za tuširanje posebno se lako čisti. Poklopac izlaza za vodu može se ukloniti jednostavnim pokretom. Ispod poklopca je umetak češlja koji štiti odvod od začepljenja. On se može lako ukloniti i očistiti u tren oka.

Proizvodi za viši standard čistoće u kupaonici