U ravnini poda i bez preprekaRješenja za tuševe u ravnini poda

Tuševi u ravnini poda u trendu su jer su decentni i omogućuju kontinuirani dizajn prostorije kao i ulaz u područje tuša bez praga. Atraktivan dizajn, jednostavno čišćenje i hidraulički optimalizirana tehnika odvoda značajke su svih rješenja koje Geberit nudi za odvodnjavanje tuševa u ravnini poda.

Kupaonica s Geberit CleanLine

Geberit CleanLine kanalica

Kombinira izvanredan izgled s funkcijom i higijenom. Budući da je diskretno smještena na rubu tušprostora, u potpunosti možete uživati ​​u tušu u ravnini poda.

Geberit zidni odvod za tuš

Zidni odvod za tuš

Geberit zidni odvod za tuš u potpunosti je rješenje bez prepreka zbog svog dosljednog dizajna. Pomicanjem odvoda s poda na zid, možete sačuvati besprijekoran izgled popločanog tuša, a uz to, sigurno više nećete morati stati na odvod.

Kupaonica s površinom za tuširanje Geberit Setaplano

Površina za tuširanje Geberit Setaplano

Površina za tuširanje Geberit Setaplano izrađena je od visokokvalitetnog čvrstog površinskog materijala. Prednosti ovog materijala vidljive su već od prvog dodira. Za razliku od metala, stakla ili keramike, na dodir je ugodno topao i svilenkasto gladak. Štoviše, neporozni materijal izuzetno je otporan na klizanje.

Geberit Olona napravljena je od kamene smole

Tuš kada Geberit Olona

Tuš kada Geberit Olona ističe se zahvaljujući svojoj jednostavnoj ugradnji, minimalističkom dizajnu i atraktivnom omjeru cijene i performansi. Tuš kada je izrađena od kamene smole i postavlja se u ravnini s podom. Poklopac odvoda okružen je tankim kromiranim prstenom, što daje elegentni izgled. Nadalje, mat bijela površina također se može očistiti s lakoćom. Geberit Olona dostupna je u četiri kvadratne verzije i u mnogo različitih pravokutnih veličina, te je stoga pogodna za gotovo svaki prostor kupaonice.

Geberit Sestra tuš kada

Tuš kada Geberit Sestra

Jedinstvena značajka tuš kade Geberit Sestra je njen upečatljiv izgled kamena koji se može vidjeti i osjetiti. Kompozitni materijal od kamene smole ugodno je topao na dodir, a također ima izvrsna svojstva protiv klizanja zahvaljujući svom profilu. Tuš kada Geberit Sestra je dostupna u tri boje (bijela, siva i grafitna) u različitim veličinama, što znači da se savršeno uklapa u svaku kupaonicu. Još jedna prednost je što se i površina tuša i umetak češlja u odvodu lako čiste – i održavaju čistima.