Temeljito ispiranje - zajamčenoGeberit TurboFlush tehnologija ispiranja

Unutarnja geometrija bez ruba

Trenutak eureke dolazi prilikom otvaranja poklopca, otkrivajući asimetričnu unutarnju geometriju potpuno bez ruba. Zajedno s inovativnom TurboFlush tehnologijom ispiranja, zajamčeno je temeljito i ultra tiho ispiranje WC školjke. Kada se WC ispere, voda teče bočno po keramici i spiralno prolazi kroz njezinu unutrašnjost. Zahvaljujući optimiziranom načinu na koji se vodi protok vode, TurboFlush minimizira potrebnu količinu čišćenja.

Vrhunsko ispiranje

U kombinaciji s Geberit vodokotlićem, Geberit WC školjka pruža izvanredne performanse ispiranja koje su do 10 puta bolje od standardnih zahtjeva. Optimizirana geometrija ispiranja i hidraulika samo su dva od mnogih načina na koje se to postiže.

Geberit Acanto WC školjka s TurboFlush tehnologijom

WC školjka Geberit Acanto

Izvana, poznati oblik i novo tanko WC sjedalo konzolne WC školjke Geberit Acanto privlače pažnju kao i uvijek. Ali ono što je manje vidljivo na prvi pogled je hidraulički optimizirana TurboFlush geometrija unutar keramike. Ona vodi vodu za ispiranje kroz unutrašnjost keramičke školjke poput snažnog vrtloga. Razvojni proces novog TurboFlusha osigurao je da je vod vode precizno usklađen s Geberit ugradbenim vodokotlićima, što je stvorilo vrlo učinkovit sustav.

Geberit ONE WC školjka s TurboFlush tehnologijom

Geberit ONE WC školjka s TurboFlush tehnologijom

S Geberit ONE WC šokoljkom, Geberit postavlja nove standarde u kupaonici uz pionirsku interakciju dizajna i funkcije. Konzolna WC školjka elegantna je i savršeno proporcionalna. WC školjka je oličenje harmonije – sve proporcije i oblici savršeno su usklađeni jedni s drugima. Rezultat govori sam za sebe.

TurboFlush tehnologija ispiranja također se nalazi kod Geberit AquaClean Sela i Mera tuš WC uređaja.

Geberit ONE
Geberit AquaClean

Proizvodi za viši standard čistoće u kupaonici