Geberit ComfortLight funkcijaVaša omiljena rasvjeta – zajamčeno

To je često prvo mjesto na koje idemo ujutro, a posljednje navečer: radi se naravno, o kupaonici. Tu se pripremamo za dan i brinemo o sebi prije nego što odemo na spavanje. Ugodna atmosfera u kupaonici pomaže započeti dan pozitivno i završiti ga mirno. Geberitov koncept rasvjete stvara skladnu rasvjetu kroz povezane izvore svjetlosti i Geberit ComfortLight.

Dobrobiti:

  • Sanitarni proizvodi i kupaonski namještaj s Geberit ComfortLight stvaraju atmosferu u prostoriji i savršeno je osvjetljavaju u bilo koje doba dana.
  • Podesiva svjetlina i svijetla boja donose faktor ugode u kupaonicu.
  • Povezanim izvorima svjetlosti može se upravljati istovremeno i skladno pritiskom na tipku.

Intuitivno odaberite pravo svjetlo za svaku situaciju

Automatsko upravljanje svjetlom omogućuje kontinuirano prigušivanje i intuitivno rukovanje: svjetlo je automatski hladnije kada je jače i toplije kada je slabije. Kombinacija temperature boje i svjetline na ovaj način ono je što Geberit ComfortLight čini jedinstvenim. Koncept rasvjete nudi četiri programirana načina osvjetljenja koji se mogu kontinuirano prigušivati ​​kako bi se osiguralo pravo svjetlo za svaku potrebu:

Jednostavno upravljanjeHarmonično osvjetljenje pritiskom na gumb

Svi izvori svjetlosti mogu se istovremeno kontrolirati pritiskom na tipku pomoću uspostavljenog DALI sustava upravljanja. Korisnici mogu odlučiti žele li digitalno upravljati rasvjetom putem aplikacije Geberit Home, pomoću prekidača senzora na dodir na elementu s ogledalom ili pomoću prekidača za kupaonsko svjetlo. Aplikacija Geberit Home također se može koristiti za unaprijed programiranje vremenskih okvira za različita osvjetljenja.

Proizvodi za više udobnosti u kupaonici