Geberit ComfortLight funkcija Vaša omiljena rasvjeta – zajamčeno

Geberit ONE elementi s ogledalom pružaju osvjetljenje koje savršeno odražava dnevnu rutinu korisnika kupaonice: svijetlo, jasno i okrepljujuće za početak dana, meko i ugodno prije spavanja, diskretno i umirujuće kao orijentacijsko svjetlo noću. Jednostavno rukovanje očituje se o lakoći pronalaska idealnog osvjetljenja koje odgovara vašem osobnom bioritmu.

Intuitivno odaberite pravo svjetlo za svaku situaciju

Automatsko upravljanje svjetlom omogućuje kontinuirano prigušivanje i intuitivno rukovanje: svjetlo je automatski hladnije kada je jače i toplije kada je slabije. Kombinacija temperature boje i svjetline na ovaj način ono je što Geberit ComfortLight čini jedinstvenim. Koncept rasvjete nudi četiri programirana načina osvjetljenja koji se mogu kontinuirano prigušivati ​​kako bi se osiguralo pravo svjetlo za svaku potrebu:

Elementi s četiri pametna izvora svjetla

Prirodno svjetlo koje ne zasljepljuje

Što izdvaja novi koncept rasvjete iz Geberita? ComfortLight je dizajniran za savršeno osvjetljavanje zrcalne slike, umivaonika i prostorije s četiri izvora svjetlosti integrirana u Geberit ONE element s ogledalom. Dolaze u obliku gornjeg svjetla ili neizravne sobne rasvjete, svjetla za ogledalo, svjetla za nišu i svjetla za umivaonik. Svi izvori svjetlosti savršeno se međusobno usklađuju ovisno o odabranom svjetlu.

Mirror cabinet with four light sources
MOLIMO ODABERITE PLAVI GUMB ZA VIŠE INFORMACIJA
Intuitivno upravljanje

Intuitivno upravljanje

Vrlo jednostavno i intuitivno upravljanje pomoću glavnog prekidača u prostoriji, gumba za svjetlo na elementu s ogledalom ili pomoću aplikacije Geberit Home.

Geberit Home App omogućuje pupravljanje rasvjetom putem pametnog telefona. Moguće su i vremenski kontrolirane postavke, na primjer za programiranje različitih osvjetljenja prilikom uključivanja, ovisno o dobu dana i noći.

Više o Geberit Home aplikaciji

Jedno rješenje – mnogo mogućnosti

Novi Geberit ONE element s ogledalom i ComfortLight funkcijom dostupan je u pet različitih veličina, u anodiziranom aluminiju i bijeloj boji, kao i s ogledalom ili s dodatnom rasvjetom u niši. Može se postaviti na dva načina, bilo skriveno – što znači ugrađeno iza zida – ili nadgradno na zid.