Dodatna svježina u kupaoniciDuoFresh jedinica za odzračivanje mirisa

Neugodni mirisi u kupaonici univerzalni su problem. Svi ih se pokušavao drugačije riješiti, od paljenja tamjana i raspršivanja osvježivača zraka do jednostavnog ostavljanja prozora otvorenima. Zapravo se nikad ne zaustavimo i pomislimo koliko veliku ulogu imaju mirisi u našem svakodnevnom životu. Čak i najmanji miris pokreće reakciju, što znači da naš mozak svježe mirise povezuje s ugodnim osjećajima.

Iako osvježivači zraka privremeno prikrivaju mirise, a otvoreni prozori samo propuštaju hladan zrak u prostoriju, Geberit DuoFresh modul djeluje bez neželjenih nuspojava. Jedinica za uklanjanje mirisa korisna je u puno osjetila. Počinje automatskim radom čim netko sjedne na WC školjku. Zrak se izvlači izravno iz WC školjke i vraća u prostoriju nakon što se pročisti. Modul DuoFresh može se lako instalirati u gotovo svaki vodokotlić Geberit Sigma i kombinirati s gotovo svim Sigma tipkama za aktiviranje ispiranja.

Geberit DuoFresh modul ne samo da uklanja neugodne mirise, već nudi i čitav niz inteligentnih funkcija. Na primjer, opcijski ugrađeni senzor otkriva kad god se netko približi WC školjci i automatski aktivira jedinicu za uklanjanje mirisa. Štoviše, LED orijentacijsko svjetlo automatski se uključuje noću kako bi vam osvijetlilo put do kupaonice.

Geberit Sigma50 tipka za aktiviranje ispiranja

Obilje svježeg zraka uz jednstavnu ugradnju

Jeste li oduvijek željeli uživati ​​u prednostima WC-a bez mirisa, ali niste se htjeli baviti velikim projektom obnove? Ili trenutno planirate novu kupaonicu iz snova? U oba slučaja, Geberit DuoFresh modul samo je rješenje za vas.

Tipke za aktiviranje ispiranja

Proizvodi za više udobnosti u kupaonici