Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Hrvatska

Geberit Innovation Days

Doživite inovacije

U "House of Geberit"

Doživite inovativna rješenja u "House of Geberit" – hibridnom izložbenom sajmu koje spaja realan doživljaj sajma i fleksibilnu, digitalnu informacijsku platformu. Informacije, edukacija i zanimljive rasprave sa stručnjacima iz tvrtke Geberit pripremljeni su za tematska područja koja možete pojedinačno birati, a traju oko 20 do 25 minuta, što Vam omogućuje da ih jednostavno uklopite u svoj raspored. Prezentacije prenose informacije o proizvodima i praktično znanje u kompaktnom obliku s videoisječcima i animacijama.

Zaštita podataka i obrada podataka

Za objavljivanje videozapisa upotrebljavamo YouTube. Kao i većina drugih web stranica, YouTube također upotrebljava kolačiće za prikupljanje podataka o posjetiteljima njegove mrežne stranice. Kada pokrenete videozapis, to bi moglo aktivirati obradu podataka. Na to ne možemo utjecati. Dodatne informacije o zaštiti podataka za YouTube možete pronaći u njegovoj Izjavi o zaštiti podataka.

Videozapisi

Welcome And News

Brzi i kompaktni pregled svih proizvoda, sustava i usluga koje će Geberit plasirati na tržište u 2021. godini. Otkrijte što će Vaše poslovanje u budućnosti učiniti još uspješnijim.

Water Flow

Geberit nudi cjelovita rješenja za optimalan protok vode – za opskrbu, uporabu i odvodnju. Upoznajte se s važnim novostima u svijetu cijevnih sistema i vodokotlića. I istražite prednosti proizvoda za bolju higijenu pitke vode, hidraulički optimiranih rješenja i zvučno izoliranih sustava odvodnje.

Design Freedom

Dizajnerske inovacije tvrtke Geberit nude veliku slobodu dizajna za individualno uređenje kupaonice. Inovacije u dizajnu unaprjeđuju najvažnije Geberit kupaonske linije, a proširenja asortimana otvaraju široku paletu mogućnosti uređenja. Uz to, sada postoji još više mogućnosti za izbor tipki za aktiviranje ispiranja. Saznajte više o materijalima i bojama koje postavljaju trendove za 2021. godinu.

Solutions For Your Needs

Individualna udobnost u kupaonici, više čistoće i više mjesta: predstavljamo Vam inovativne ideje za oblikovanje i opremanje kapaonice. Oduševite svoje kupce inovativnim funkcijama i proizvodima više kvalitete.

Feel Fresh: AquaClean

Neponovljivi osjećaj svježine tuš WC uređaja Geberit AquaClean uklapa se u svaku kupaonicu. Saznajte više o razvoju tuš WC uređaja, asortimanu proizvoda i njezinim jedinstvenim prednostima. Naglašavamo važnost osobne higijene i pokazujemo kako tuš WC odgovara kojoj kupaonici.

Time For Touchless

Higijena i beskontaktnost postaju sve važniji – i to ne samo u javnim sanitarnim prostorima. Upoznajte Geberit beskontaktne proizvode za pisoar, WC i umivaonik. I saznajte kako savršeno projektirati javne sanitarne prostore.

Planning Made Easy

Zahvaljujući Geberit digitalnim alatima za projektiranje lakše ćete i brže ostvariti svoje ciljeve u pogledu projektiranja sanitarnih instalacija u građevinskim projektima. Projektanti sanitarija mogu pristupiti cjelovitim, uvijek aktualnim BIM podacima koji su aktualni za svaku zemlju za sve standardne Geberit proizvode.

Digital Services

Geberit nudi čitav niz praktičnih aplikacija i digitalnih alata s pomoću kojih podržava stručnjake pri odabiru proizvoda, savjetovanju, instalaciji i prodaji. Objašnjavamo kako optimalno možete upotrebljavati alate kako biste bili uspješni u kontaktu s kupcima.

Pogreška

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete ih postaviti pomoću nižeg obrazca. Polja označena zvjezdicom su obavezna. Na Vaš upit odgovorit ćemo u što kraćem vremenu.

Osobni podaci

Podaci tvrtke