Luksuz u Grand Hotelu | Geberit Hrvatska

Luksuz u Grand Hotelu

Grand Hotel shvaća koliko je bitno ispuniti visoka očekivanja svojih gostiju. To je, između ostalog, uključivalo ugradnju Geberit AquaClean tuš WC uređaja u hotelu s pet zvjezdica.

Smješten u srcu švedske prijestolnice, Grand Hotel Stockholm glavna je adresa za međunarodne zvijezde, velika slavlja i posebne prigode od 1874. godine.

Novo iskustvo

Nedavnom renovacijom 19 soba i apartmana Grand Hôtel Stockholm uspio je spojiti lokalne i međunarodne utjecaje. Sobe sada sjaje u modernom skandinavskom stilu, savršeno nadopunjenom dizajnerskim elementima iz Južne Europe i Indije. Posjet novim sobama sada je potpuno novo iskustvo u usporedbi s preostalih 300 soba u hotelu. Zidovi soba sadrže zamršene umjetničke fotografije cvijeća s prugastim tapetama.

Element vode

Kupaonska oprema također je savršeno usklađena s luksuzom hotela. Kupaonice su opremljene najsuvremenijom WC tehnologijom, ispred i iza zida. Ugrađeni su tuš WC uređaji Geberit AquaClean Mera i AquaClean Sela. Iza zida nalazi se univerzalni ugradni element Duofix. Visokokvalitetnu kupaonsku opremu zaokružuju tipke za aktiviranje Sigma10 sa štedljivim start/ stop aktiviranjem ispiranja.

O projektu

Grand Hôtel Stockholm

Grand Hôtel Stockholm

  • Vlasnik: Investor AB (Wallenberg)
  • Dizajn interijera: Susanne Josephson
  • Renovirano: Travanj 2021.

Galerija