Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Hrvatska

Geberit Rimfree tehnologija

Savršena kombinacija higijene i dizajna

Čistoća i higijena su važni, posebno u kupaonici. S obzirom na to da Rimfree WC školjka nema ruba, nema područja koje je teško dosegnuti, gdje se može nakupljati kamenac i gdje se mogu skrivati bakterije i prljavština. Čišćenje je brže i mnogo učinkovitije i nema potrebe za primjenom jakih sredstava za čišćenje koja štete okolišu.

Moderne kupaonice su uredne i čiste te ne čudi što se ovaj trend također odnosi i na WC školjke.

Suvremena WC školjka koristi Rimfree tehnologiju.

Geberit je uveo potpuno novu i patentiranu tehnologiju ispiranja - Geberit Rimfree tehnologiju. Sustav Rimfree® stvara vodeni mlaz oko WC školjke s pritiskom vode višim nego u tipičnim WC školjkama. Stoga je ispiranje mnogo učinkovitije nego ikad prije. Također gura sadržaj dolje i izvan sabirnog prostora te pruža izvanredne rezultate svaki put kad ispirete.