Nova funkcija pretraživanja u Online katalogu

Naša nova funkcija pretraživanja brzo će vas odvesti tamo gdje želite. Poboljšali smo značajku pretraživanja cijelog teksta tako da rezultati pretraživanja koje primate budu prikladni i odgovarajuće rangirani. Također smo proširili funkcije filtera. Osobito u slučajevima gdje postoji nekoliko mogućih rezultata, filtri vam pomažu da još bolje precizirate pretraživanje. Klikom na artikl koji vas zanima prikazat će vam se detaljan prikaz.

Isprobajte našu novu funkciju pretraživanja.

Iskoristite funkciju inteligentnog pretraživanja

Iskoristite funkciju inteligentnog pretraživanja

Od samog početka nastojimo vam pomoći da pronađete artikl koji vam je potreban. Funkcija automatskog dovršavanja znači da naše pretraživanje počinje raditi dok još upisujete pojam u polje za pretraživanje. Ovdje se prikazuju često pretraživani pojmovi koji će vam pomoći. Predlažemo i najviše pet tablica proizvoda i rezervnih dijelova koji odgovaraju vašem pretraživanju.

Dodatne korisne informacije o proizvodu bit će vam date u pregledu pretraživanja kako biste bili sigurni da je to ono što tražite.

Pročistite rezultate pretraživanja

 Pročistite rezultate pretraživanja

Neki pojmovi za pretraživanje generiraju veliki broj pogodaka. Čak i previše. Razumijemo da ne želite klikati bezbroj rezultata pretraživanja, pa naša funkcija pretraživanja počinje prikazivanjem rezultata koji najbolje odgovaraju vašem pretraživanju.

Također smo proširili funkcije filtriranja kako bismo vam pomogli da što prije pronađete pravi proizvod. Oni vam pomažu da precizirate i dodatno suzite pretraživanje. Ubuduće ćete moći filtrirati prema potkategorijama ili drugim kriterijima koji odgovaraju vašem upitu za pretraživanje.

Popis za pretraživanje već vam pruža dodatne informacije o artiklima, što je još jedna značajka koja vam pomaže da brzo pronađete pravi artikl.

Pronađite artikle putem navigacijske opcije

 Pronađite artikle putem navigacijske opcije

Umjesto klasične funkcije pretraživanja, možete se i izravno prebaciti na kategoriju proizvoda putem navigacije kataloga. Različite potkategorije i nove funkcije filtra također su dostupne u ovom prikazu kako biste lakše pronašli artikl koji vam je potreban.

Isprobajte pretraživanje u Online katalogu