Projektiranje kupaonice bez prepreka Ovako se to radi

Naši zahtjevi za kupaonicom se mijenjaju kako starimo, s bolešću ili nakon nezgode. Ako uzmete u obzir pristupačnosti tijekom projektiranja, kasnije možete uštedjeti vrijeme i novac. Niži popis pomoći će vam da isplanirate kupaonicu bez prepreka, prikladnu za osobe u svakoj životnoj dobi, koja ispunjava zahtjeve modernog dizajna.

Što je kupaonica bez prepreka?

Kupaonica bez prepreka

Kupaonice bez prepreka prilagođene su svakoj dobi, pristupačne osobama u invalidskim kolicima ili prilagođene osobama s invaliditetom. Omogućuju teško pokretnim osobama da nastave samostalno brinuti o vlastitoj osobnoj higijeni. Dizajn kupaonice bez prepreka osigurava veću neovisnost i povećava kvalitetu života.

Dovoljno prostora i sloboda kretanja, dobro osvjetljenje i protuklizni podovi važni su preduvjeti za kupaonice prilagođene svakoj životnoj dobi. Kad je riječ o sanitarnim instalacijama - tuš kabine, umivaonici za invalidska kolica i konzolne WC školjke podesive visine su praktični i sigurni izbori.

Lista za kupaonicu bez prepreka: uzmite u obzir sljedeće točke

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje