Inovativni dizajn WC školjke s funkcijom tuša

Tuš WC uređaj obećava ne samo veću čistoću, već i jedinstvenu udobnost i praktičnost. Lako se čisti usprkos integriranoj tehnologiji. Stoga ne čudi da tuš WC uređaji sada također uživaju sve veću popularnost u Europi zbog svog jednostavnog, elegantnog dizajna.

Razvoj WC školjke

Prvi WC s tušem izumio je Hans Maurer iz Švicarske kasnih 1950-ih. Njegov “Closomat” trebao je revolucionirati higijenu u švicarskim kupaonicama i nježno čišćenje vodom učiniti navikom. Fokus je bio na tehnologiji i funkciji. Ali originalni modeli bili su glomazni i bezoblični na pogled.

Danas su glomazni oblici i vidljive žice i spojevi prošlost. Tuš WC uređaj postao je moderan predmet blagostanja i pronašao je svoj put u dizajnerske kupaonice diljem svijeta. Postoji prikladan WC model za svaku potrebu i životnu situaciju: bilo kao kompletno rješenje za WC školjku, zidni ili podni, ili samo kao fleksibilno rješenje za dodatak WC školjki.

Kombinacija tehnologije i dizajna

Elegantna Geberit AquaClean Sela

Ono što im je svima zajedničko je koncept izdržljivog proizvoda i bezvremenski dizajn. Današnji modeli tuš WC uređaja uvjerljivi su zahvaljujući svom elegantnom izgledu. I dalje možete uživati ​​u tehnologiji, ali ona više nije vidljiva. Priključci za vodu i struju su integrirani tako da tuš WC ne gubi na svojoj privlačnosti.

Postoji još niz inovativnih funkcija. Također je moguće individualno opremiti Geberit AquaClean kako bi odgovarao vašim osobnim željama: to uključuje ispiranje TurboFlush, grijanje WC sjedala, svjetlo za orijentaciju, sušilo s toplim zrakom i jedinicu za usisavanje mirisa. Čišćenje vodom je praktično i potpuno automatsko s daljinskim upravljačem ili putem aplikacije za daljinsko upravljanje.

Tri atraktivne Geberit tuš WC školjke

Geberit AquaClean Mera stapa se s dizajnom kupaonice

Mera Comfort: AquaClean Mera Comfort ima tanak, atraktivan izgled. Kao i kod svih Geberit AquaClean modela, tehnologija je nevidljiva, ali vidljiva. Uključuje orijentacijsko svjetlo koje se uključuje kada uđete u kupaonicu i tihu TurboFlush tehnologiju ispiranja. Tuš WC uređaj je svijetlo kromiran sa stražnje i donje strane. To odražava svijet kupaonice u koji je Mera ugrađena, dopuštajući tuš WC uređaju da se skladno uklopi u okolinu.

Sela: AquaClean Sela zadivljuje svojom čistom elegancijom i vrhunskim materijalima. Baš kao i Mera Comfort i Classic, dolazi u bijeloj alpskoj boji i sjajnom kromu. Ovaj model AquaClean nudi iznimno jednostavne funkcije kojima je intuitivno rukovati i savršen je za gotovo svaku kupaonicu, a da se zapravo ne ističe kao WC školjka.

Tuma Comfort: Zahvaljujući čistim linijama, AquaClean Tuma Comfort uklapa se u gotovo svaki koncept kupaonice. WC model dolazi u četiri različite boje. U kombinaciji s AquaClean dizajnerskom pločom ili Geberit Monolithom, idealno je rješenje za stanove u najmu ne samo vizualno već i tehnološki jer se uređaj može lako ukloniti i postaviti na drugo mjesto ako se stanari odluče preseliti.

Proizvodi za kupaonice s funkcionalnim dizajnom

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje