Bezvremenska kupaonica u bijeloj boji Što trebate znati

Geberit ONE kupaonska linija(© Geberit)

Bijela boja postala je sastavni dio kupaonice. Iako danas postoji širok izbor kupaonskog namještaja u boji i kupaonske keramike, još uvijek ipostoji puno opcija koje će kupaonici dati klasični izgled. Niže pročitajte ideje i savjete.

Zaključak stručnjaka

“Teško je dizajnirati kupaonicu u tonu u kojoj svi predmeti imaju istu bijelu boju“, kaže stručnjak za boje i materijale Martin Rohrer iz Geberita. Preporuča: „Najbolji izbor je kupovati kupaonsku keramiku od jednog proizvođača ili iz iste kupaonske linije – tako ćete izbjeći da npr. umivaonik i WC školjka budu u različitim bojama. Kombinirajte drveni namještaj ili namještaj različitih boja s bijelim kupaonskom keramikom. Ali ako želite dizajnirati što je više moguće u klasičnoj bijeloj boji, uz bijelu boju možete dodati šarene dodatke kao što je kupaonski tekstil kako biste kupaonici dali više boje.” To znači da ostajete fleksibilni kada se suočite s novim trendovima ili promjenama u stilu.

Proizvodi za kupaonice s funkcionalnim dizajnom

Koju ćete kupaonicu odabrati?

Savršena kupaonica ispunjuje čitav niz želja i zahtjeva. Međutim, koje su Vaše potrebe? Važan Vam je prostor, čistoća ili možda dizajn? Želite li proizvode jednostavne za upotrebu ili preferirate dodatnu udobnost koju Vam pruža npr. tuš WC Geberit AquaClean? Ili Vam je važan univerzalan dizajn? Bez obzira na Vaše potrebe, mi Vašu svakodnevicu činimo lakšom zahvaljujući pametnim rješenjima za kupaonice.

Više prostora u kupaonici
Veća čistoća u kupaonici
Funkcionalniji dizajn u kupaonici
Veća udobnost u kupaonici
Bolja prilagodljivost za osobe s invaliditetom u kupaonici
Jednostavnije korištenje