Konzolne WC školjkeJednostavan način za dodatnu čistoću

Odabir konzolne WC školjke znači da se prostor oko WC školjke može očistiti brže i lakše jer školjka nema keramičkog podesta te pod ispod školjke slobodan i lako dostupan za čišćenje.

Konzolna WC školjka - za nesmetano čišćenje poda

Lakše za čišćenje

Ugradnjom ugradbenog vodokotlića iza zida, tehničke komponente na kojima se nakuplja prljavština, poput cijevi, ostaju skrivene u zidu. Budući da više nema ničega na putu, moguće je nesmetano i puno lakše čišćenje poda. Štoviše, površina WC školjke također je glatka i lako dostupna, što čišćenje cijele kupaonice čini učinkovitijim.

Design Meets Function

Prilikom odabira WC školjke, fokus je na relevantnim funkcijama i dizajnu. Ugradnja zidne WC školjke znači da je vodokotlić skriven iza zida i da se umjesto toga možete usredotočiti na dizajn WC školjke i tipke za aktiviranje ispiranja. Štoviše, odabir konzolne WC školjke bez unutarnjim rubom za ispiranje i s ​​glatkim vanjskim površinama, posebnom glazurom KeraTect i WC poklopcem koji se može ukloniti također čini čišćenje još lakšim.

Spoj kvalitete s tradicijom

Geberit ugradbeni vodokotlići ugrađuju se u moderne kupaonice već 50 godina. Okvir integriran u zid i WC imaju nosivost do 400 kg. Svi Geberit vodokotlići izrađeni su metodom puhanja iz jednog komada plastike, pri čemu se u tvornici svaki pojedinačni vodokotlić nekoliko puta ispituje na curenje.

Pet prednosti:

  • Vodokotlić i priključci za dovod vode skriveni su iza zida tako da je potrebno čistiti samo keramičku školjku.
  • Pod ispod WC školjke je slobodan, što čini čišćenje jednostavnijim. Kao rezultat slobodnog poda, kupaonica se također čini većom.
  • Glatka površina WC školjke čini čišćenje lakšim.
  • Kao što ime sugerira, Rimfree WC školjke nemaju unutarnji rub za ispiranje gdje se mogu nakupiti nečistoće, što znači da je mukotrpno čišćenje unutarnjeg ruba također stvar prošlosti.
  • Neke konzolne WC školjke obložene su posebnom glazurom KeraTect, što čini površine posebno lakim za čišćenje.

Proizvodi za viši standard čistoće u kupaonici