Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Hrvatska

Seminari

Školovanja, seminari, prezentacije

Geberit Hrvatska nudi stalnu izobrazbu primjene Geberitovih naprednih sanitarnih tehnologija. Provodimo prezentacije za projektante, arhitekte, instalatere, trgovce, ali i druge koji su na bilo koji način povezani s projektiranjem, ugradnjom ili korištenjem naših proizvoda.

U okviru programa stalnog stručnog usavršavanja i upoznavanja sa novitetima održavamo prezentacije za distributere, instalatere i trgovce u suradnji sa tehničkim savjetnicima Geberita.

U našem edukativnom centru koji je opremljen prezentacijskom dvoranom, demonstracijskim prostorom i radionicom, ali i u prostorima naših distributera-partnera, organiziramo školovanja za trgovce i instalatere koji nude i ugrađuju naše proizvode.

Školovani instalateri dobivaju certifikat o obavljenom školovanju, a njihove tvrtke ovlaštenje za ovjeru produžene garancije za Geberit proizvode.

Školovanja se organiziraju prema neposrednom dogovoru s trgovcima i instalaterima, a za školovanje se možete prijaviti na telefon 01/38-678-13 ili na e-mail: alen.markovic@geberit.com