Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Hrvatska

Geberit ProApp

Aplikacija za Android i iOS pametne telefone

Pregled svih funkcija aplikacije

Glavni izbornik aplikacije Geberit ProApp

Katalog rezervnih dijelova

Brzo do pravog rezervnog dijela

Cijeli katalog rezervnih dijelova dostupan Vam je u svakom trenutku. Brzo pronađite odgovarajuće rezervne dijelove i direktno ih naručite.

Prepoznavanje proizvoda

Prepoznajte svaki proizvod od 1964.

Funkcija prepoznavanja proizvoda omogućuje Vam da u tren oka saznate koji se stariji ugradbeni vodokotlić nalazi u zidu. Prepoznaje sve ugradbene vodokotliće Geberit od 1964. do danas. Trebate unijeti samo tipične karakteristike proizvoda. Jednom kad su identificirani, svi rezervni dijelovi ili setovi za preradu ugradbenih vodokotlića mogu se direktno pozvati i naručiti u aplikaciji Geberit ProApp.

Čitač bar koda i QR koda

Brzo pronalaženje informacija o proizvodu

Čitač QR kodova i bar kodova direktno se povezuje s drugim informacijama o proizvodu kao što su upute o montaži, pregled rezervnih dijelova i daljnji opisi proizvoda.

Filmovi o instalaciji

Jednostavna i pravilna montaža

Jednim klikom dolazite direktno na Geberitov YouTube kanal gdje možete pogledati filmove o instalaciji i funkcioniranju.

  • Geberit ProApp za Android i iOS pametne telefone

Majstori ubuduće mogu imati sa sobom na mobitelu imati cjelokupnu Geberitovu ponudu. To omogućuje nova Geberitova aplikacija ProApp za pametne telefone koja vodoinstalaterima pruža mnogo korisnih informacija i omogućuju pomoć pri radu.

Istaknuto: Prepoznavanje proizvoda – svi ugradbeni vodokotlići od 1964.

Funkcija prepoznavanja proizvoda aplikacije Geberit ProApp omogućuje Vam da u tren oka saznate koji se stariji ugradbeni vodokotlić nalazi u zidu. Prepoznaje sve ugradbene vodokotliće Geberit od 1964. do danas. Jednom kad su identificirani, svi rezervni dijelovi ili setovi za preradu ugradbenih vodokotlića mogu se direktno pozvati u aplikaciji Geberit ProApp.