Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Hrvatska

Tipke za aktiviranje ispiranja WC-a Geberit

Odabir je važan

To neće biti bilo koja kupaonica – to će biti Vaša kupaonica.

Birate pločice koje odgovaraju Vašem stilu. Ne pristajete na kompromise kod WC-školjki i armatura za Vaš umivaonik. I baš zato što je važno pravilno odabrati u Geberitu ćete pronaći baš onu tipku za aktiviranje ispiranja WC-a koja će Vašoj kupaonici dati završni sjaj i razmaziti Vas svojim komfornim funkcijama.

Savršenstvo funkcije i oblika

  • Geberit tipka za aktiviranje sa jedinicom za odsisavanje neugodnih mirisa

Geberit tipke za aktiviranje ispiranja ne izgledaju samo sjajno, već imaju i svestrane funkcije. To uključuje odsisavanje mirisa koje je omogućeno s mnogim Geberit tipkama za aktiviranje iz linije Sigma.

Sloboda dizajna

  • Geberit kupaonica s kvadratnim Variform umivaonikom

Tipke za aktiviranje Geberit objedinjuju inteligentne funkcije i komfor za više svježine i čistoće u kupaonici:

  • beskontaktno ispiranje WC školjke
  • okvir za ubacivanje stika za osvježavanje u vodokotlić
  • učinkovita jedinica za odsisavanje neugodnih mirisa
  • Mogućnost za ugradnju u ravnini zida

Više opcija s Geberitom

Geberit DouFresh modul za odzračivanje mirisa s orientacijskim svjetlom

Novi Geberit DuoFresh modul može se ugraditi u gotovo sve ugradbene vodokotliće iz Sigma linije. Osim sustava za filtriranje zraka, on također ima orijentacijsko svjetlo i umetak za stikove za dezinfekciju unutar cisterne. Pod određenim uvjetima, već postojeći toaletni sustavi mogu se dodatno opremiti jedinicom za uklanjanje neugodnih mirisa.

Geberit DuoFresh modul uklanja neugodne mirise izravno iz WC školjke. Izvlači zrak kroz cijev za ispiranje i ventil za ispiranje, pročišćava ga pomoću filtra od aktivnog ugljena i zatim vraća čisti zrak u prostoriju. Također nudi sljedeće funkcije:

  • LED orijentacijska rasvjeta ispod tipke za aktiviranje ispiranja za diskretnu svjetlost prilikom odlaska na WC tijekom noći.
  • Umetak za stikove za dezinfekciju. Ovi stikovi pilikom puštanja vode, boje vodu u plavo ostavljajući ugodan miris svježine

Neka Vaša kupaonica bude Vaš odraz. Uobičajeno kućište bez okvira tipke za aktiviranje Geberit Sigma21 podloga je za visokokvalitetne materijale poput stakla ili škriljevca. Tipka se, osim toga, po želji može oplemeniti gotovo neograničenim individualnim odabirom raznih materijala.

• Standardna primjena materijala visoke kvalitete poput stakla ili škriljevca

• Prikladna za korištenje s DuoFresh okvirom za ubacivanje stika za osvježavanje u vodokotlić

• Površine se mogu prilagoditi željama kupaca

Modul za odsisavanje neugodnih mirisa za svježinu u kupaonici

Geberit DuoFresh Modul izravno uklanja neugodne mirise iz WC školjke, pročišćavajući zrak pomoću keramičkog saćastog filtera prije nego se proširi kroz kupaonicu. Ekstrakcija mirisa se automatski uključuje, a zatim ponovno isključuje nakon završetka rada.

Orijentacijsko svjetlo

Geberitova funkcija za odsisavanje neugodnih mirisa nudi dodatnu korist u obliku ugrađene LED orijentacijske svjetiljke. Neposredno ispod tioke za aktiviranje, svjetlosna linija u boji će vas voditi do WC-a - jednostavno savršen u slučaju potrebe za kasno noću.

Daljinsko aktiviranje ispiranja Geberit

Među tipkama za aktiviranje Geberit nalaze se i ekskluzivne, posebno male tipke i gumbovi za daljinsko aktiviranje ispiranja. Mogu se slobodno postaviti i time nude maksimalnu fleksibilnost.

Aktiviranje ispiranja bez dodira

Tipke za aktiviranje Geberit obogaćuju Vašu kupaonicu najsuvremenijim sanitarnim komforom. Uređaji za ispiranje WC školjke Geberit Sigma80 pokreću se beskontaktno, a igre elegantnim bojama omogućuju ugodne trenutke.

Soft touch

Za posebno tiho aktiviranje ispiranja pomoću soft touch tipke Geberit Sigma70 potreban je samo jedan nježan dodir kako bi noću svi mogli neometano dalje spavati.

U ravnini zida

Tipke za aktiviranje Geberit Omega60 u ravnini zida uklapaju se u površinu zida, tako da ništa ne remeti sklad površine. Zbog svoje minimalističke elegancije savršeno se uklapaju u aktualne trendove u dizajnu i odgovaraju najzahtjevnijim kupaonskim uređajima.

Povucite i pomaknite u stranu

Jednostavnije ne može: samo povucite i pomaknite Geberit tipku za aktiviranje, stavite stik u spremnik, gurnite ga i ponovno ga zatvorite. Dodatni Geberit DuoFresh umetak za cisterne je kompatibilan s većinom Geberitovih tipki za aktiviranje u Sigma liniji.

Uz dizajnerske linije tipki za aktiviranje Geberit na raspolaganju su i odgovarajući uređaji za aktiviranje ispiranja pisoara Geberit i pokrovne ploče. Jedno im je svima zajedničko: Povezuje ih jedinstven dizajnerski jezik koji odgovara određenim skupinama dizajna

Sve sa sustavom – sustavi ispiranja Geberit

Pouzdano i nenametljivo Geberit iza zida brine za besprijekornu funkciju, najveći komfor i maksimalni vijek trajanja. Tipke za aktiviranje jedino su što korisnik vidi od ugradbenog vodokotlića. Ovisno o primjeni ili kod posebnih građevinskih okolnosti mogu se koristiti različiti sustavi ispiranja. Kako bi se tipke za aktiviranje Geberit jednostavnije mogle pridružiti odgovarajućim vodokotlićima, uvijek nose zajedničko „prezime”: Sigma, Omega ili Delta.