Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK
Geberit Hrvatska

Geberit Selnova Comfort

Jednostavna modernizacija za kupaonice bez prepreka

Geberit Selnova Comfort kupaonice

Planiranje stilskih kupaonica za više generacija

The Geberit Selnova Comfort rješenja omogućavaju starijim osobama i osobama sa smanjenom pokretljivošću da zadrže svoju neovisnost u kupaonici bez kompromisa s kavlitetom opreme. Proizvodi primjenjuju važne funkcionalnosti svojim privlačnim dizajnom. Temelji se na dugogodišnjem Geberit iskustvu u razvoju i prizvodnji rješenja za kupaonice koja traju generacijama. Ova rješenja uključuju ekstremno tanak umivaonik koji nudi ouno prostora za noge prilikom prilaska s kolicima ili WC školjku širine 70 cm kako bi se olakšao pristup s kolicim, te WC sjedalo koje je osigurano protiv proklizavanja.

Geberit Selnova Comfort umivaonici

  • Geberit Selnova Comfort

Sofisticirana rješenja
Geberit Selnova Comfort rješenja omogućavaju starijim osobama i osobama sa smanjenom pokretljivošću da zadrže svoju neovisnost. Umivaonici pristupačni za invalidska kolica, koji su dostupni u dva modela, čine udobno pranje i njegu tijela u stvarnosti - čak i dok sjedite.

  • Geberit Selnova Comfort
  • Podignuto područje unutar umivaonika pruža lako dostupnu površinu čak i kada je umivaonik napunjen vodom.
  • Ekstremno tanak plitki dizajn kako bi se omogućio pristup kolicima za osobe smanjenje pokretljivosti.
  • Umivaonik s postavljenim ogledalom na niskoj visini.

Geberit Selnova Comfort WC školjke

  • Geberit Selnova Comfort

WC školjke za svaku potrebu

Širok izbor WC školjki u liniji Selnova Comfort kombinira udobnost i sigurnost za različite potrebe. Dostupne su WC školjke s produljenom projekcijom za lakši pristup kilicima. Gumeni podlošci i nagnuti rub keramike osiguravaju da sjedište WC školjke ostane sigurno na svom mjestu; okovi od nehrđajućeg čelika daju WC sjedalu visok stupanj stabilnosti. Zahvaljujući visini sjedala WC školjke od 480 milimetara, lakše je sjesti i opet ustati. WC sjedalo je također dostupno s praktičnim SoftClosing mehanizmom.

  • WC školjka s produljenom projekcijom za lakši pristup kolicima.
  • Okovi od nehrđajućeg čelika daju WC sjedalu visok stupanj stabilnosti.
  • Posebno WC sjedalo bez poklopca sa zaštitom protiv proklizavanja.