Na ovoj web stranici koristimo kolačiće kako bi vam omogućili neometano i ugodno korisničko iskustvo. Daljim korištenjem ove stranice potvrđujete da prihvaćate našu politiku korištenja kolačića. Više informacija o korištenju kolačića i drugim postavkama možete pronaći u našoj  Izjavi o zaštiti privatnosti .

OK

Geberit Hrvatska

Izložbeni salon

Posjetite nas u izložbenom salonu u Zagrebu

Više informacija

ORIGINAL JE UVIJEK PRAVI IZBOR

Know-how from Switzerland

Više informacija
Inovacije 2018

Proizvodi 2018

Svake godine u travnju Geberit predstavlja novitete u svom asortimanu. Pogledajte proizvode koje smo Vam predstavili prošle godine.

Više informacija
Geberit Pluvia

Neka kiša pada

Kompaktnija vodolovna grla Geberit Pluvia s još lakšom montažom od ranijih modela. Geberit Pluvia u BIM-u s programskim paketom Autodesk® Revit®. Dokazana tehnologija, inovativni detalji i cjelovit servis – tako Geberit Pluvia uvijek iznova postavlja nove standarde.

Geberit Pluvia
Sustav armatura Geberit

Tanke i pametne

Sustav armatura Geberit optimalno koristi prednosti ugradbene instalacije. Na zidu se vide samo komponente neophodne za funkciju beskontaktnih armatura: armatura za umivaonik i infracrveni senzor. Međutim, cijelo upravljanje i priključna tehnika zasebno je smještena u funkcijsku kutiju u montažnom elementu.

Armature Geberit