Geberit ProPlanner

Aplikacija za uspjeh

Uspješni sanitarni projekti počinju s dobrim projektiranjem

Geberit ProPlanner neovisan je i softver, skrojen po mjeri, koji se savršeno poklapa s vašim potrebama i navikama kao specijalizirani projektant.
Potpuni opseg sanitarne tehnologije: pitka voda, otpadna voda i instalacije cjevovoda za grijanje, predzidni sustavi i elementi, kao i sustavi krovne odvodnje – sve to je uključeno u ovaj moderan softver. Geberitov softver za projektiranje Geberit ProPlanner integrira cjelokupni proces u jedan interdisciplinaran, brz i jednostavan postupak. Izrada predračuna, specifikacija i ponude predstavlja vremenski i financijski faktor koji se danas ne smije podcijeniti. Konkurentna situacija prisiljava svako poduzeće da izradi projekte i brzo i jednostavno, no s maksimalnim stupnjem preciznosti i sigurnosti. Od jednostavnog grubog projektiranja u nekoliko minuta do detaljnog projektiranja i dimenzioniranja, Geberit ProPlanner nudi četiri ključne prednosti nad konkurencijom:

  • sveobuhvatno projektiranje sanitarne tehnologije sagledavajući cijeli sustav,
  • vrhunsku preciznost,
  • maksimalnu uštedu vremena,
  • jednostavno korištenje zahvaljujući korisničkoj površini namijenjenoj struci s najnovom Windows tehnologijom.

Potpuno dimenzioniran i proračunat projekt ili potpune specifikacije gotove su u željenom formatu pomoću samo nekoliko klikova mišem. Tlocrt, nacrt, shema, 3D izgled predzidnog sustava, hidraulika, materijali, kao i ponude i proračuna, sve to je odmah dostupno u obliku izlaznih rezultata. Odgovarajuća sučelja, kao npr. Innova BadPlaner, VDI 3805 sheet 17, Autodesk RealDWG, GAEB (Datanorm), UGL, DataExpert i Microsoft Excel, dostupna su za dalju obradu izlaznih rezultata. Geberit ProPlanner svaki detalj pruža u obliku optimalne i jasne vizualizacije, automatski i u formatu kompatibilnim s CAD-om. Proračun uvijek radi s najaktualnijim standardima.