Jamstvo za krajnje korisnike

Geberit AquaClean daje jamstvo na rezervne dijelove na 3 godine

Kvaliteta i pouzdanost zapečaćeni su žigom. Od 1. srpnja 2010. svi Geberit AquaClean modeli također nose i vidljivu oznaku uz to obećanje: na svakom poklopcu WC-a na žigu se vidi poruka "+1".

Geberit produljuje tvorničko jamstvo od dvije godine za još 12 mjeseci na ukupno tri godine. Geberit jamči da Geberit AquaClean tri godine neće imati grešaka izazvanih materijalom ili proizvodnjom. Prve dvije godine Geberit preuzima besplatni popravak ili zamjenu neispravnih dijelova, angažirajući ovlaštenog Geberit predstavnika službe za korisnike. Treće godine Geberit dostavlja besplatne rezervne dijelove za zamjenu neispravnih predstavniku servisne službe kojega krajnji korisnik angažira za popravak.

Vaša prednost: Jamstvo za treću godinu dajemo samo ako je proizvod montirala specijalizirana tvrtka za sanitarne instalacije. Time i vi kao obrtnik i vaš klijent profitirate od jačine i pouzdanosti marke Geberit AquaClean.

Prava na jamstvo vrijede samo ako krajnji korisnik ispuni garancijski list koji je priložen uz opremu, uključujući serijski broj, te ako ga pošalje Geberitu u roku od 90 dana nakon instalacije. Još jednostavnije: registrirajte se putem interneta na www.geberit-aquaclean.com.

Preuzmite Jamstvo za krajnje korisnike Geberit AquaClean

Koja je vaša prednost od produljenja jamstva?
U našu stručnost i rezultirajuću kvalitetu svih naših modela WC-a za ugodnost Geberit AquaClean uvjereni smo u toj mjeri da produljujemo jamstvo. Povjerenje koje Geberit pokazuje obećava vam da uza sebe imate jakog partnera. Profesionalna stručnost poduprta je produljenim jamstvom na rezervne dijelove.


Gdje možete pronaći serijski broj?

Novo: Na "dokumentaciji za krajnje korisnike" nalazi se naljepnica sa serijskim brojem koju možete nalijepiti na garancijski list. Serijski se broj naravno može unijeti i rukom.


 

Kako izgleda serijski broj?

  • Serijski broj ima 14 znamenki, a sastoji se od slova i brojeva.
  • Primjer za podžbukni predzidni Geberit AquaClean 8000plus
  • Primjer serijskog broja: EB1005EU138456