Stručnjaci za prljavi posao

Kanalizacijske cijevi Geberit PE

Otporne na visoke temperature i agresivne medije
Proizvedene od PE-HD, robusnog materijala za cjevovode, kanalizacijske cijevi Geberit PE-HD prikladne su za različita područja primjene u sustavima krovne odvodnje, industriji, poslovnim ili laboratorijskim prostorijama, za postavljanje u zemlju ili beton ili za mosne konstrukcije. Topla voda temperature do 80°C, a kratkotrajno i bez mehaničkog opterećenja čak i do 100°C, nema nikakvog negativnog utjecaja na materijal. Otporan je na oko 95% uobičajenih alkalija, kiselina i kemikalija. Cijevi i fitinzi otporni su na udare, pad, udarce ili kratkotrajne tlakove do maks. 1,5 bar, a da se pritom ne slome ili trajno deformiraju.

Geberit PE: spojevi dugotrajne stabilnosti
Cijevi Geberit PE dostupne su u dimenzijama od DN 30 do DN 300 i s širokim asortimanom fitinga. Cijevi i fitinzi mogu se spojiti sučeonim zavarivanjem, elektrofuzijskim zavarivanjem, navojnim priključcima ili prirubnicama.

Prikladni za tehnologiju Geberit sustava
Cijevi i fitinzi Geberit PE bešavno se integriraju u proizvode Geberit sa svojim sustavima za zaštitu od požara, krovnu odvodnju i primjenu u industriji i mogu se kombinirati s njima bez ikakvih poteškoća. Proračun i dimenzioniranje kanalizacijskih instalacija može se provesti pomoću softvera za projektiranje Geberit ProPlanner.

Sigurni i ekološki prihvatljivi materijali
Korišteni materijal, PE, ekološki je prihvatljiv i potpuno se može reciklirati. Nema nikakvih vrsta toksičnih emisija koje se otpuštaju pri proizvodnji ili u slučaju požara.