Geberit AquaClean 4000

Kompaktan dizajn povoljne cijene

Za klijente koji ne žele zamijeniti svoj postojeći WC (na primjer, jer im stambena situacija to ne dopušta) Geberit AquaClean element za nadogradnju WC-a nudi vam perfektno rješenje za projektiranje kupaonice. Osnovni model Geberit AquaClean 4000 može se montirati na bilo koji postojeći WC u tren oka. Element za nadogradnju WC-a jedva se može razlikovati od uobičajenih WC sjedala. Utoliko su uvjerljivije njegove značajke:

Usavršeni princip tuša za osjećaj potpune svježine
Dok udobno sjedite, mlaz vode temperature tijela pere vas onim intenzitetom koji vam odgovara kada pritisnete gumb. Osjećate se potpuno čisti i svježi.

Higijenska čistoća
Mlaznica tuša čisti se automatski prije i poslije svakog postupka tuširanja.


Jednostavna instalacija
Vaše postojeće WC sjedalo i pokrov jednostavno se mogu zamijeniti Geberit AquaCleanom 4000, a vaš lokalni instalater brine se za neophodne priključke za vodu i struju. A ako se preselite, element za nadogradnju WC-a . Geberit AquaClean također se može upotrebljavati i kao običan WC... No to bi, naravno, bilo šteta!


Vrlo jednostavan za uporabu
Gumbima za aktiviranje, koji su smješteni sa strane, vrlo lako se rukuje.

Ergonomično dizajnirana sjedala i pokrovi
Kao i svi Geberit AquaClean modeli, ovaj model također sadrži mehanizam za automatsko polako zatvaranje, tj. posebne prigušnike koji omogućavaju da se sjedalo i pokrov WC-a otvore ili zatvore bez stvaranja buke. Sjedalo osigurava optimirani komfor i lako se može skinuti radi čišćenja uz samo nekoliko jednostavnih pokreta.

Dizajnirani element u kupaonici
Otkrijte dizajne za kupaonice Geberit AquaClean i prepustite se inspiraciji koja vam je potrebna za kreiranje kupaonice iz snova. Bilo da tražite klasičan, moderan ili potpuno prirodan dizajn, modeli Geberit AquaClean stvaraju ozračje elegancije i svakoj će kupaonici dati najbolji izgled. Pripremite se na inspiraciju.

Do galerije slika