Veća kvaliteta življenja u kupaonici

Proizvodi za komfor u sanitarnim prostorijama

Od kutića za pranje do wellness područja

Kupaonica je od kutića za pranje prerasla u komforno wellness područje u vlastitom domu. Zahtjevi za dizajnom i funkcionalnošću sanitarnih prostorija dramatično su se promijenili. Geberit pruža proizvode i funkcije koje izravno poboljšavaju kvalitetu življenja klijenata i nudi najviši stupanj udobnosti zahvaljujući većoj količini svježine, čistoće i higijene.


Geberit AquaClean je WC koji svoje korisnike pere vodom. On zbog toga postavlja nove standarde za svježinu i higijenu u sanitarnim prostorijama. Nježni mlaz vode čisti guzu korisnika i daje mu osjećaj svježine tijekom cijelog dana. Ovisno o modelu, dodatne funkcije poput masažnog tuša, fena ili priključka za odzračivanje nude savršeni wellness doživljaj pri odlasku na WC. Tako se osigurava svježina, ugodan osjećaj i čistoća.

Saznajte više o Geberit AquaClean-u


Odsisavanje neugodnih mirisa Geberit DuoFresh uklanja neugodne mirise izravno iz WC-a gdje i nastaju. On odsisava zrak izravno iz WC školjke kroz priključak vode za ispiranje, čisti ga pomoću filtra od aktivnog ugljena i zatim ga vraća u prostoriju u prečišćenom stanju bez neugodnih mirisa. Priključak za odzračivanje ugrađen je tako da se ne vidi iza tipke za aktiviranje Geberit Sigma40 koja svuda unaokolo ima otvore za zrak. Osim toga, u ugradbeni vodokotlić ugrađeno je također i okno koje omogućava ubacivanje kocki u ugradbeni vodokotlić. Sastojci kocki za ubacivanje u vodokotlić svakim se ispiranjem raspodjeljuju sve do ruba WC školjke, pri čemu osigurava svježinu i čistoću.

Saznajte više o komfornim funkcijama ugradbenih vodokotlića


Geberit elektroničke armature za umivaonike aktiviraju protok vode bez dodira. Time se osigurava bolja higijena i smanjuje opasnost od prijenosa klica, naročito u javnim i polujavnim sanitarnim prostorijama. Dodatne funkcije, kao npr. programi za štednju vode ili ograničenje temperature, omogućavaju da korištenje pitke vode bude još ekonomičnije ili sigurnije.

Saznajte više o Geberit armaturama za umivaonike