Uvijek lako pristupačan

Sustavi za umivaonike bez prepreka

Siguran pristup umivaoniku

Geberit olakšava pristup umivaoniku i povećava stupanj sigurnog korištenja pomoću elektroničkih armatura za umivaonik i ugradbenog sifona, kao i pomoću elementa za umivaonik Geberit Duofix za sanitarne instalacije bez prepreka.

Nema dodira radi dobre higijene: elektroničke armature za umivaonik

Geberit elektroničke armature za umivaonik za kupaonice bez prepreka odlikuju se pouzdanim beskontaktnim radom, površinama koje je lako čistiti i sofisticirnom estetikom dizajna. Zahvaljujući dvostrukoj infracrvenoj detekciji, one brzo zapažaju korisnika i reagiraju izravno. Ograničenje temperature i ograničenje trajanja tečenja mogu se programirati pomoću HyTronic servisnog daljinskog upravljača, a oni osiguravaju i visoki stupanj sigurnosti i ekonomičnu potrošnju vode. Radi veće higijene pitke vode, moguće je unaprijed podesiti programirano higijensko ispiranje.

Ugradbeni sifoni: čist, snažan i gotovo nevidljiv

Geberit ugradbeni sifoni za umivaonike ne samo da dobro izgledaju, nego olakšavaju i pristup umivaoniku. Nezgono smješteni sifon maknut je u predzidnu montažu tako da se umivaoniku lako može pristupiti kolicima. Ugradbeni su sifoni hidraulički optimirani za učinkovito samoćišćenje. U slučaju popravaka može im se pristupiti preko male, skoro nevidljive pokrovne ploče proizvedene od plastike otporne na koroziju koja je dostupna u mnogo različitih boja. U svrhu izjednačenja građevinskih tolerancija, ploču je moguće okretati slobodno. Veliko okomito područje podešavanja sifona od +/-3 cm dozvoljava podešavanje prema građevinskim tolerancijama čak i ako su pločice već zalijepljene.