Sigurnost za svakodnevne potrebe

Geberit rješenja za WC-e bez prepreka

Geberit Duofix element za konzolne WC školjke: sigurno ugrađeni WC bez prepreka

Elementi za konzolne WC školjke u sustavu instalacija Geberit DuoFix savršeno su usklađeni s potrebama ljudi ograničene pokretljivosti. Elementi podesivi po visini uvijek dozvoljavaju naknadno podešavanje radi udobnog korištenja, pa je sve pristupačno i osobama u kolicima. Također pristupačan kolicima i naročito siguran je element za produljenje WC školjke od zida do maks. 70 cm. Asortiman je dopunjen elementima s integriranim mogućnostima za pričvršćivanje držača koji se naknadnim opremanjem brzo, jednostavno i statički sigurno mogu montirati.

Sva čistoća pritiskom na gumb: bežična jedinica za aktiviranje ispiranja WC-a

Bežični daljinski upravljači korisnicima WC-a, njegovateljima ili članovima obitelji omogućavaju udobno i komforno rukovanje. Mogu se ugraditi kao prekidač u invalidskim držačima ili kao gumbi na zidu.

Bolja osobna higijena u svakom životnom dobu: Geberit AquaClean

Geberit AquaClean je zbog temeljnog i komfornog čišćenja nježnim mlazom vode idealan dodatak osobnoj higijeni. Korisnici WC-a mogu prati sami sebe bez napornih pokreta. Zaštićena im je privatnost budući da im je potrebno manje pomoći nego kod običnog WC-a.