Udobnost zajamčena

Inovativne funkcije tipki za aktiviranje Geberit

Priključak za odzračivanje Sigma40

Odzračivanje

Lagano udahnite: Geberit DuoFresh osigurava svježinu u kupaonici izvlačenjem neugodnih mirisa izravno u WC školjci prije nego se stignu proširiti. Priključak za odzračivanje jednostavan za uporabu uključuje se dodirom tipke, a isključuje se automatski.


Komforna funkcija Sigma80

Beskontaktni

Tipke za aktiviranje Geberit poboljšavaju okruženje vaše kupaonice udobnim, vrhunskim sanitarnim funkcijama koje dodaju. Aktiviranje ispiranja WC-a upotrebljava beskontaktne unutarnje garniture, elegantne sheme boja udišu prostoriji atmosferu, a nepoželjni mirisi učinkovito se odzračuju.


Omega60, u ravnini zida

U ravnini zida

Samo bitne značajke: Tipke za aktiviranje Geberit smještene u ravnini zida sprječavaju narušavanje skladnog dizajna. Minimalistička elegancija ne samo da omogućuje savršeno uklapanje u najnovije trendove dizajna, već ih čini savršenim odabirom, čak i za najprofinjenije armature za kupaonice.


Sigma70, soft-touch

Soft-touch

Zahvaljujući tipkama soft-touch, sve što je potrebno je nježan dodir za izuzetno tiho aktiviranje ispiranja – to osigurava da svi mogu mirno nastaviti spavati.


Okvir Sigma50

Okvir za ubacivanje kocke za dezinfekciju

Ništa nije jednostavnije: Jednostavno rasklopite tipku za aktiviranje Geberit, stavite kocku u okvir iza nje i zatvorite. Izborni okvir kompatibilan je s većinom tipki za aktiviranje Geberit iz asortimana Sigma.


Geberit DuoFresh

1

Svježi zrak za sve

Odzračivanje

Neugodni mirisi u kupaonici WC-u unose napetost u naše međuljudske odnose. Gotovo svi reagiraju na isti način: neugodni mirisi utječu na raspoloženje.

2

Na samom izvoru

Tihi ventilator

S načinom funkcioniranja sličnim kuhinjskoj napi, Geberit DuoFresh uklanja neugodne mirise na njihovom izvoru: u WC školjci. Tihi ventilator usisava ih prije nego se prošire cijelom prostorijom.

3

Bez znakova borbe

Filter od aktivnog ugljena

Geberit DuoFresh je znatno učinkovitiji od konvencionalnih rješenja poput mirisnih sprejeva. Zrak neugodnog mirisa ne prikriva se, već se pročišćava pomoću filtera od aktivnog ugljena.

4

Moguće individualno upravljanje

Na dodir tipke

Odzračivanje se može uključiti po potrebi. Pročišćeni zrak vraća se u prostoriju kroz bočne ventilacijske utore. Automatski se isključuje nakon deset minuta, međutim može se i prije isteka tog vremena ručno isključiti.

5

Bolja alternativa

Energetski učinkovit

Je li otvoreni prozor jednako dobro rješenje? Geberit DuoFresh svojom energetskom učinkovitošću znatno nadmašuje konvencionalne metode.

6

Okvir za kocke za ubacivanje u vodokotlić

Dvostruka higijena

Geberit DuoFresh opremljen je okvirom za kocke za ubacivanje u vodokotlić koji osigurava higijensku svježinu u WC-u.

7

Za tren oka

Jednostavno upravljanje

Filter od aktivnog ugljena dostupan je kao i okvir za kocke za ubacivanje u vodokotlić te se stoga može praktično zamijeniti.

8

Sve integrirano

Jednostavna instalacija

Specijalni montažni elementi Geberit GIS ili Geberit Duofix za DuoFresh opremljeni su integriranom ventilacijskom cijevi za odzračivanje. Sve što je potrebno je priključak struje i Geberit DuoFresh može se također naknadno opremiti u bilo kojem trenutku, s obzirom da su sve ostale komponente montirane zajedno s tipkom za aktiviranje.

Iscrpne informacije:

o temi planiranje i građevinski menadžment
o temi instalacija i izvedba