Simbioza savršenog oblika i savršene funkcije

Tipke za aktiviranje Geberit za uređaje za aktiviranje ispiranja WC-a i pisoara

Kupaonica s uređajem Omega30

Tipke za aktiviranje ispiranja WC-a

Tipke za aktiviranje Geberit ne samo da izgledaju izvanredno, njihove raznolike funkcije koje uključuju integrirani priključak za odzračivanje u slučaju tipke za aktiviranje Geberit Sigma40, dodatni su razlozi zašto su one pravi odabir. Tri različita sustava ispiranja su na raspolaganju, opremljena za niz primjena i posebnih strukturnih zahtjeva: Sigma, Omega i Delta.


Kupaonica s uređajem Sigma40

Inovativne funkcije

Tipke za aktiviranje Geberit kombiniraju inteligentne funkcije s udobnošću, osiguravajući povećani osjećaj svježine i čistoće u kupaonici: beskontaktno aktiviranje ispiranja WC-a, okvir za kocku za ubacivanje u vodokotlić, priključak za odzračivanje, elegantne kombinacije boja i opcija integracije u površinu u ravnini zida.


Kupaonica s uređajem Sigma20

Izložbeni salon za tipke za aktiviranje

U izložbenom salonu Geberit možete odabrati iz niza dizajna, materijala i funkcija kako biste pronašli tipku za aktiviranje koja odgovara Vama i okruženju Vaše kupaonice.


Kupaonica s uređajem za aktiviranje ispiranja pisoara Sigma10

Tipke za aktiviranje uređaja za aktiviranje ispiranja pisoara

Nudimo uređaje za aktiviranje ispiranja pisoara i poklopce koji savršeno dopunjuju dizajne tipki za aktiviranje Geberit. Tako možete održati Vaš odabrani koncept dizajna kroz sve elemente Vaše nove kupaonice.


Daljinsko aktiviranje ispiranja tip 70

Daljinska aktiviranja ispiranja

Ultra mala daljinska aktiviranja ispiranja možete pronaći samo u Geberitovom asortimanu tipki za aktiviranje. Mogu se postaviti bilo gdje što Vam omogućuje maksimalnu fleksibilnost.


Kupaonica s uređajem Sigma40

Inspiracije

Inspirirajte se našim idejama i oblikujte dizajn kupaonice koji savršeno odgovara vašim okusima i potrebama.


Iscrpne informacije:

o temi planiranje i građevinski menadžment
o temi instalacija i izvedba