Standard za tehnologiju ispiranja

Ugradbeni vodokotlići Geberit

Klasični modeli u modernim instalacijama za kupaonice
Ugradbeni vodokotlići Geberit klasični su primjeri za moderne instalacije u kupaonicama i u zadnjih 50 godina instalirani su milijunima puta po čitavom svijetu. Zato možete računati na njihovu legendarnu pouzdanost. Prije isporuke uvijek provodimo provjeru nepropusnosti svakog vodokotlića. A budući da jamčimo dostupnost rezervnih dijelova 25 godina, uvijek možete biti sigurni da će vodoinstalateri moći održavati funkcionalnost tehnologije u dugoročnom periodu. S funkcijama dvokoličinskog i start/stop ispiranja, kao i s podesivim količinama vode za ispiranje, "izmislili" smo mehanizme ispiranja za uštedu vode.

Pripremljeni za budućnost kupaonica
Elementi WC-a obuhvaćaju praznu cijev za priključak vode za jedinice Geberit AquaClean. Vodoinstalater pomoću te cijevi uvijek može naknadno montirati Geberit AquaClean, WC koji vas čisti vodom. Neki elementi za WC dodatni su opremljeni odzračivanjem Geberit DuoFresh koji uvlači i eliminira neugodne mirise izravno u WC školjki.

Dostupni za sve instalacijske sustave Geberit
Ugradbeni vodokotlići Geberit dostupni su za sve instalacijske sustave Geberit i kompatibilni su s mnogim tipkama za aktiviranje Geberit. Imate slobodan izbor WC školjki koje želite, jer se može montirati na gotovo sve uobičajene modele.


Ugradbeni vodokotlić Geberit Sigma 12 cm (UP320)

Ugradbeni vodokotlić Geberit Sigma 12 cm (UP320) ugradbene visine od 112 cm prikladan je za brzu i jednostavnu instalaciju u predzidove djelomične visine ili u visini etaže, kao i u pregradne zidove. Konstruiran je za čeono aktiviranje.

Ugradbeni vodokotlić Geberit Omega 12 cm

Ugradbeni vodokotlić Geberit Omega 12 cm

Ugradbeni vodokotlić Geberit Omega 12 cmima nisku ugradbene visine od 82 cm i 98 cm pa tako pruža dodatne opcije za koncipiranje kupaonice. Možete koncipirati, na primjer, predzidove djelomične visine ili pregradne zidove s policama za kozmetiku i proizvode za osobnu higijenu, odnosno svoj WC možete montirati ispod kosih krovova ili ograda prozora. Dostupno je čeono aktiviranje ispiranja ili aktiviranje ispiranja odozgo.

Ugradbeni vodokotlić Geberit Sigma 8 cm (UP720)

Ugradbeni vodokotlić Geberit Sigma od 8 cm (UP720) ima naročito plosnatu konstrukciju i prikladan je za brze i jednostavne instalacije kod predzidova djelomične visine ili u visini etaže u kojima posebno tanki suhomontažni zidovi imaju smisla, na primjer, u malim kupaonicama ili kupaonicama za goste. Konstruiran je za čeono aktiviranje.

WELL - Water Efficiency Label (oznaka ekonomičnosti vode)

Ugradbeni vodokotlić Geberit Sigma 12 cm (UP320)

Dodijeljena je oznaka najveće ekonomičnosti: oznaka WELL klase A

Iscrpne informacije:

o temi planiranje i građevinski menadžment
o temi instalacija i izvedba