Brza i pouzdana odvodnja vode

Sifoni za umivaonike Geberit

Opsežan asortiman za sve kupaonice
Geberit nudi opsežan asortiman privlačnih sifona za umivaonike s direktnim sifonima Geberit, ugradbenim sifonima Geberit i klasičnim cijevnim sifonima Geberit.

Jednostavna instalacija i dugotrajnost
Kako bi se osigurali dugi radni vijek i zaštita od korozije, sifoni Geberit izrađeni su od viskokvalitetne plastike. Sifoni za umivaonike Geberit dostupni su s uobičajenim vrstama završne obrade površine, sjajnom kromu i alpin bijeloj boji, kako bi odgovarali tipičnim armaturama za kupaonice.

Konstruirani za savršen protok
Sifoni za umivaonike Geberit oblikovani su za optimalan protok. Geberit, između ostalog, upotrebljava tehnologiju računalno animirane simulacije pri kontinuiranom razvoju proizvoda. Sifoni za umivaonike zato nude velike priključne vrijednosti, kao i značajan efekt samočišćenja kojim se sprečavaju začepljenja.


Ugradbeni sifoni za umivaonike Geberit nude estetsko, komforno i lako pristupačno rješenje za odvodnju iz umivaonika. Fleksibilno podesivi raspon omogućava da se lakše adaptiraju prema građevinskoj situaciji. Pričvršćen dizajnirani poklopac prekriva ulaz prema ugradbenom sifonu. Vrlo lako se može skinuti radi radova na održavanju.


Direktni sifoni Geberit skrivaju sifon u atraktivnoj cilindričnoj konstrukciji. Zato se elegantno mogu integrirati u aktualne trendove dizajna kupaonice i dostupni su u boji sjajnog kroma i alpin bijeloj boji.


Cijevni sifoni Geberit predstavljaju nekomplicirano i povoljno klasično rješenje kada se radi o odvodu iz umivaonika. Dostupni su u boji sjajnog kroma i alpin bijeloj boji.Iscrpne informacije:

o temi instalacija i izvedba