Kompletna rješenja za WC-e

WC sustavi Geberit

WC sustavi Geberit: kada sve treba biti savršeno usklađeno
WC sustavi Geberit nude sve što je potrebno za sigurnu i ekonomičnu sanitarnu instalaciju. Od nazidnih i ugradbenih vodokotlića preko pametnih rješenja za aktiviranje ispiranja i setova za preradu pa sve do sanitarnih elemenata koji su osvojili nagrade: sve tehnologije ispiranja nude savršenstvo do najsitnijeg detalja po kojem je Geberit poznat, kao i točno ono rješenje koje se uklapa u građevinski projekt i njegove zahtjeve. Već danas Geberit AquaClean, WC koji vam guzu pere vodom, uvodi nove standarde higijene i njege tijela u stilskim privatnim, polujavnim i javnim sanitarnim prostorijama.

Kompletna rješenja u kojima je sve međusobno usklađeno do savršenstva
U kombinaciji s tipkama za aktiviranje Geberit, koje su dostupne u različitim atraktivnim dizajnima i završnim premazima, stvorena su kompletna rješenja za WC-e u kojima su savršeno međusobno usklađeni dizajn, funkcija i ekonomičnost.


Ugradbeni vodokotlići Geberit dokazuju svoju pouzdanost već više od 40 godina i instalirani su milijunima puta po čitavom svijetu. Oni postavljaju mjerila kada se radi o štednji pitke vode. Nazidni vodokotlići Geberit dodatak su Geberit WC sustavima. Geberit sa svojim setovima za preradu osigurava da se čak i stariji modeli mogu upotrebljavati tako da čuvaju resurse kako to doliči suvremenom dobu.


Saznajte više o ugradbenim vodokotlićima
Saznajte više o nazidnim vodokotlićima

Geberit AquaClean, koji svoje korisnike pere vodom, otvara novu dimenziju svježine u kupaonicama i sanitarnim prostorijama.


Saznajte više o Geberit AquaCleanu

Sa svojim sanitarnim modulom za WC Geberit Monolith, dobitnikom nagrada, Geberit je krenuo novim putem u pogledu dizajna kupaonice. Bez obzira radi li se o novogradnji ili modernizaciji kupaonice: lijepo dizajnirani elementi mogu se montirati brzo i lako pa tako instalaciju novoga WC-a čine jednostavnom i ekonomičnom.


Saznajte više o Geberit Monolithu za WC-e

Tipke za aktiviranje Geberit predstavljaju savršeni završni detalj za instalacije kupaonica i dostupne su u različitim atraktivnim dizajnima koji su usklađeni s Geberit uređajem za aktiviranje ispiranja pisoara i Geberit pokrovnim pločama. To znači da nude harmonična rješenja za svaki arhitektonski koncept.


Saznajte više o tipkama za aktiviranje Geberit