Časopis s referencama

Geberitov časopis s referencama "View" u prvom je redu namijenjen arhitektima, dizajnerima interijera i krajnjim korisnicima. Izlazi jednom godišnje i pokriva širok spektar tema vezanih za međunarodne prestižne arhitektonske projekte u koje je Geberit involviran. Pored toga, "View" također izvještava o najaktualnijim trendovima u dizajnu i komunicira filozofiju poduzeća.


View – Časopis s referencama 2017

Glavne teme u časopisu s referencama "View 2017":

  • Oko 500 zaposlenih u luci u Antverpenu, dobilo je nova radna mjesta u bivšoj vatrogasnoj stanici, koja je proširena velikim dijamantom na vrhu. Na krovu je postavljen Geberit Pluvia sistem krovne odvodnje, a arhitekti su se odlučili i za Geberit Duofix instalacijske elemente, kao i za mnoga druga rješenja iz Geberita.
  • Saznajte kako su arhitekti iskoristili Geberit know-how kako bi novo sjedište nogometnog saveza Slovenije funkcioniralo kao poslovni prostor, dok se kongresni centar koristi za svečane manifestacije.
  • U zapadnom djelu Lisabona nalazi se MAAT (Muzej umjetnosti, arhitekture i tehnologije). Zgrada muzeja napravljena je u obliku vala. Geberit je za WC-e ponudio elegantna rješenja za brojne posjetitelje.
  • Centralna željeznička stanica u Hagu: kraljevski grad je pun domaćih i međunarodnih institucija - a glavna željeznička stanica uklapa se svojim izgledom u sliku grada. Transparentnost je osigurana fenomenalnom čelično-staklenom konstrukcijom krova. Arhitekti su se opredjelili za Geberit PE-HD cijevni sistem, dok je udobnost sanitarnih prostora osigurana Geberit instalacijskim sistemima.Čitajte ili preuzmite aktualnu verziju časopisa s referencama
View – Časopis s referencama 2017

Starija izdanja Geberit časopisa s referencama možete naći u Centar za preuzimanje