"Prije deset godina sam počeo kao vježbenik, a danas sam već na svojoj drugoj rukovodećoj poziciji. Takvi su slučajevi iznimka."

Wolfgang Büstrow, voditelj centra za narudžbe

Geberit Produktions GmbH, Pfullendorf, Njemačka

Tijekom svog studija organizacije proizvodnje 1999. godine sam apsolvirao praksu na području projektiranja tvornice u Geberitu, gdje sam i pisao svoj diplomski rad. Već sam se tijekom studija upoznao s Geberitom kao inovativnim poduzećem koje se stalno mijenja i koje ima izvanrednu radnu atmosferu. Nakon toga, glavni cilj mi je bio raditi za Geberit.

Počeo sam kao inženjer proizvodnje 2001. g., pa sam u toj funkciji radio sve do 2007. g. Tijekom tog vremena sam imao priliku otići na radno zaduženje u Šangaj, što je bilo dobro iskustvo da se poduzeće vidi i s druge točke gledišta.

U deset godina, koliko već radim za Geberit, uvijek sam dobivao podršku i poticaj kako na osobnom tako i na profesionalnom planu, bilo kroz seminare, tečajeve, obuku ili kroz program za diplomante s područja tehnologije plastičnih materijala. U svibnju 2007. g. sam dobio unapređenje na poziciju voditelja odjela za proizvodnju ugradbenih vodokotlića i bio sam odgovoran za kompletan proizvodni proces i za više od 200 zaposlenika. Od siječnja 2010. g. sam voditelj centra za narudžbe, gdje snosim vrlo različitu odgovornost sa širokim spektrom poveznica s drugim ograncima, kao npr. prodajom ili logistikom. U ovoj poziciji mogu nastaviti s preispitivanjem svojih rukovodećih iskustava te ih razvijati.